De opleidingen, - trainingen en -workshops van NLP Opleidingen Wegener worden in Heerlen, Limburg, gehouden maar ook in Utrecht, Amsterdam en in Kreta. Een overzicht van al ons aanbod vind je op de homepage en in het menu. Wil je graag een NLP Practitioner Training volgen? Klik dan hier. Heb je interesse maar wil je eerst even meekijken? Volg dan een NLP Practitioner Dagcursus.

Of je nu van ver komt en graag van de Limburgse rust en schoonheid wilt genieten, óf uit de buurt komt en het fijn vindt om je echt even los te rukken van de gebruikelijke omstandigheden; Heerlen heeft veel betaalbare en mooie overnachtingsmogelijkheden!

Overnachting

Wie in de buurt van de trainingsruimte wil overnachten kan bijvoorbeeld terecht in hotel Paris, in het centrum van Heerlen. De trainingsruimte ligt op enkel 2 minuten rijden en 15 minuten wandelen van het hotel. Meer buiten het centrum ligt een Van der Valk hotel, deze ligt op ongeveer 10 minuten rijden. Natuurlijk zijn er nog tal van andere hotels, B&B's, pensionnetjes en grote ketens. Neems bijvoorbeeld eens een kijk op Booking.
Na het volgen van een training of opleiding kun je 's avonds een tal van leuke activiteiten aanspreken, zie hieronder de uit-tips van de VVV.

Uit-tips

Zeker aan te bevelen is om na de opleidingsdag op een Bourgondische manier te ontspannen op een van de terrasjes van de vele Heerlense restaurantjes en kroegjes. Ook kan men een bezoek brengen aan Maastricht, Valkenburg, Vaals of Aken. Deze steden liggen gemiddeld op 20 minuten rijden. Aanraders in de buurt zijn Thermae 2OOO, dierentuin Gaia Park, thema tuinenpark Mondo Verde en een must voor de sportievelingen is Snow-World met de grootste indoor-piste van Europa.

 

  Heerlen   Maastricht   Vaals
  Valkenburg   Aken   Snowworld

 

 Ontdek Zuid-Limburg en maak een autorit of fiets een mooie route door het
glooiende Limburgse landschap met zijn schitterende panorama’s.
Diverse langere en kortere routes zijn te vinden op Google, ANWB.nl en VVVzuidlimburg.nl.

Nieuws

NLP Masterclass

Identity-reading

Face-reading

Trainer "Kurt Wegener" is officieel gecertificeerd door de grondlegger van NLP Dr. Richard Bandler

NLP Opleidingen Wegener is aangesloten bij:

   

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook

Werknemers / eigenaren van deze bedrijven hebben gekozen voor NLP Opleidingen Wegener