Introductie

Tijdens de ééndaagse face-reading Basic gaan we van start met de basis; hoe kan men emoties waarnemen? Hoe ontstaan bijvoorbeeld emoties en zijn wij bewust van wat wij uitstralen? Wanneer we deze vragen gaan beantwoorden zal snel duidelijk worden waar je op kunt letten.

Opserveren en emoties

Door nauwkeurig te observeren zul je op een andere manier informatie aangereikt krijgen waardoor je sneller inzicht krijgt in hetgeen de ander deelt. Wederom wordt hier, net als bij Identity-reading, de focus gelegd op observeren en goede vragen stellen. Het verschil met Identity-reading is dat je bij Face-reading wordt uitgedaagd om hypotheses te maken wanneer het verhaal niet congruent is.

Deze ééndaagse face-reading Basic is geschikt voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in de manier van informatie inwinnen die juist verbaal niet gedeeld word. Want hoe lees je het onbewuste? Hoe werkt dit eigenlijk? De training is daarom geschikt voor particulieren, leidinggevenden, sales-personen, communicatietrainers, recherche, life coaches, adviseurs, startende ondernemers, enzovoorts.

De trainer

Kurt Wegener zal de training op een interactieve en speelse manier begeleiden.
De deelnemers kunnen direct de resultaten zien en tevens beleven. Laat je verrassen door het onder de knie krijgen van de werkwijze en je krijgt wat je wilt krijgen! Door je de lesstof eigen te maken en door te personifiëren, kun je het met overtuiging uitvoeren!

Interesse?

Heb je interesse in de training? Schrijf je dan meteen in via ons aanmeldformulier en ontvang binnen één dag je uitnodiging. Mocht je liever een optie willen op deze training zodat je nog ruimte hebt om erover na te denken of graag een offerte wilt ontvangen geef dit dan aan in het aanmeldformulier.
 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op. 

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook

Werknemers / eigenaren van deze bedrijven hebben gekozen voor NLP Opleidingen Wegener