Certificering

Als je bij Wegener opleidingen een Face-reading Basic dag of de vijfdaagse Face-reading Masters training afrondt, wordt je automatisch gelicenseerd en ontvang je een erkend certificaat dat door Kurt Wegener persoonlijk ondertekent word. De certificering is inbegrepen in het cursusgeld. 

Heb je de training betaald dan blijft je recht tot het volgen van de training bestaan, ongeacht per welke datum je de training wil volgen al is dat bij wijze van spreken pas over 2 jaar! En heb je je aangemeld en betaald voor een opleiding op een bepaalde datum dan gaat deze altijd door, ongeacht het aantal aanmeldingen! Ben je de enige deelnemer dan geniet je dus van de individuele opleiding die normaalgesproken vele malen duurder is!

Locatie adres:
  
  Da Costastraat 1 
  6416 VP Heerlen

Hoe ziet een trainingsdag er uit:

• 9.00 uur inloop onder het genot van een kopje koffie of thee
• 9.30 uur start 
• 18.00 uur einde

Een enkele keer kan het uitlopen. Dat wordt bepaald door het enthousiasme en de vraag van de deelnemers! Elke training bieden wij op maat aan. Dit betekent dat voor elke groep op de behoefte en de vraag ingespeeld wordt. Vandaar dat het soms een beetje kan uitlopen. Natuurlijk proberen wij zoveel mogelijk de vaste tijden aan te houden.

Kom je met de auto raadpleeg dan https://maps.google.nl/maps voor de juiste routebeschrijving.
Kom je met het openbaar vervoer raadpleeg dan http://9292.nl.

Interesse?

Heb je interesse in de training? Schrijf je dan meteen in via ons aanmeldformulier en ontvang binnen één dag je uitnodiging. Mocht je liever een optie willen op deze training zodat je nog ruimte hebt om erover na te denken of graag een offerte wilt ontvangen geef dit dan aan in het aanmeldformulier.
 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op. 

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook

Werknemers / eigenaren van deze bedrijven hebben gekozen voor NLP Opleidingen Wegener