Hoe werkt ‘t? Mensen leren automatisch en op een natuurlijke manier denken, communiceren en zich op een bepaalde manier te gedragen. Ze lekken voordurend verbaal en non-verbaal informatie wanneer er een associatie ontstaat in het onderwerp van de interviewer.

De training

In de ééndaagse Face-reading Basic ga je kennis maken met verschillende facetten binnen het begrijpen, benoemen en lezen van emoties. Je leert:
• De zeven universele emoties;
• micro -macro expressies van elkaar te onderscheiden;
• (non)verbale gedragingen te lezen;
• de methodiek om de juiste vragen te stellen;

Na deze dag ben je in staat deze basisonderdelen meteen in praktijk om te zetten waardoor je personen nog beter opserveert tijdens het interview of gesprek.

Welke mensen leren Face-reading?

Mensen die geïnteresseerd zijn in Face-reading zijn altijd bezig met de waarheid te achterhalen.
Recherche "Politie", defentie, recruiters, P&O Managers, Advocaten - in feite iedereen die met andere mensen bezig zijn om de feiten boven tafel te krijgen.

Interesse?

Heb je interesse in de training? Schrijf je dan meteen in via ons aanmeldformulier en ontvang binnen één dag je uitnodiging. Mocht je liever een optie willen op deze training zodat je nog ruimte hebt om erover na te denken of graag een offerte wilt ontvangen geef dit dan aan in het aanmeldformulier.
 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op. 

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook

Werknemers / eigenaren van deze bedrijven hebben gekozen voor NLP Opleidingen Wegener