In deze training gaan wij aan de slag met hoe gedrag ontstaat en wat ons mensen zo uniek maakt. Dat elk mens anders is wordt in deze training snel helder.

Elk individu hanteert 53 denkstijl voorkeuren en maakt gebruik van die denkstijlen die het meest ontwikkeld zijn. Dit bepaalt hoe iemand zijn boodschap in zijn communicatie verpakt en naar andere mensen toe vertaalt. In een snel tempo zul je niet alleen bekwaam worden in het herkennen van deze voorkeuren maar ook nog beter beginnen te begrijpen wat iemand nu uniek maakt.

Het is niet de bedoeling dat je etiketjes op mensen gaat plakken maar dat je gaat leren om op een andere manier het gedrag te interpreteren. Het is een hele uitdaging om je eigen ervaringen/kennis ondergeschikt te maken bij je analyse! Wij hebben de eigenschap om snel een aanname, invulling of (voor)oordeel te maken. Dit doen we met de intentie om iets te kunnen kaderen of te begrijpen. Wanneer wij onvoldoende informatie hebben vullen wij het verder zelf in en vormen daarbij een oordeel. Het voordeel daarvan is dat we hiermee snel de informatie kunnen coderen en een plekje geven. Het nadeel is echter dat de informatie vaak niet correct is hetgeen in de communicatie tot uiting komt. Veel voorkomende uitspraken zijn dan ook: "dat bedoelde ik niet" of "ik dacht dat je dat wel begreep".

De training

De training duurt vijf dagen. In deze dagen loopt de rode draad in het goed observeren (verbaal en non-verbaal) in combinatie met goede vragen stellen. Wat je vooral niet doet is oplossingen voor de ander aandragen en ongevraagd adviezen geven. Laat de ander denken en bespaar je energie. Word een luie communicator!
Niet alleen krijg je nog meer grip op andermans communicatie en gedrag maar zul je ook snel ontdekken hoe je eigen denkprocessen werken. Alles wat je leert op bewust niveau zal na langdurige conditionering via processen op onbewust niveau geautomatiseerd worden. Alle processen die aangeleerd worden noemen we daarom ook strategieën.

Strategie

Wanneer we onbewuste handelingen verrichten spreken we over een strategie in het kader van de betreffende context. Een strategie is opgebouwd uit een reeks van patronen die elkaar opvolgen. Het heeft een begin en een eind punt die telkens worden herhaald in een bepaalde context. Er word ritmisch gewerkt en er zal niet snel een patroon worden overgeslagen.

Na de vijf trainingsdagen zul je in staat zijn om nog meer je eigen processen te beïnvloeden als ook andermans processen te begrijpen. Je communicatie krijgt nog meer grip op vertaalprocessen zodat je jouw boodschap op wel 50 manieren kunt inpakken!

De vervolgtraining Face-reading sluit direct aan op deze training, daarbij wordt nog dieper ingegaan op het waarnemen van emoties. Je zult door middel van micro expressies kunnen zien of iemand de waarheid spreekt of informatie verzwijgt. Meer informatie lees je op de Face-reading pagina. Klik hier

De trainer

Kurt Wegener is de trainer, die op een simpele en speelse manier de training interactief begeleidt. Iedereen kan meteen de resultaten zien, en vooral beleven, die de deelnemers verwachten van deze training. Laat je verrassen door de simpele werkwijze en je krijgt wat je wilt krijgen! Door je de lesstof eigen te maken en door te personifiëren, kun je het met overtuiging uitvoeren! Na het voltooien van een training ontvang je een officieel certificaat dat geregistreerd staat bij het Meta Me Meta You Institute. 

Interesse?

Heb je interesse in de training? Schrijf je dan meteen in via ons aanmeldformulier en ontvang binnen één dag je uitnodiging. Mocht je liever een optie willen op deze training zodat je nog ruimte hebt om erover na te denken of graag een offerte wilt ontvangen geef dit dan aan in het aanmeldformulier.
 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Inschrijven

Overzicht

Beschrijving

Wat leer je precies?

Certificering

Data:

Identity-reading Basic:

  • 11 november 2019 Heerlen
  • 20 januari 2012 Heerlen
  • 31 maart 2020 Heerlen
  • 20 april 2020 Veenendaal
  • 30 juni 2020 Veenendaal

Identity-reading Master:

  • 31 maart 2020 Heerlen
  • 30 juni 2020 Veenendaal

    Tijden zijn standaard van 9:00 t/m 18:00

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook

Werknemers / eigenaren van deze bedrijven hebben gekozen voor NLP Opleidingen Wegener