NLP certificering

Als je bij Wegener opleidingen een NLP Practitioner of Master Practitioner afrondt, wordt je automatisch gelicenseerd en internationaal erkend gecertificeerd door dr. Richard Bandler en The Society of Neuro-Linguistic Programming™. Hij ondertekent je certificaat persoonlijk. De certificering is inbegrepen in het cursusgeld. Je bent dan 2 jaar lid van de Society. Daarna kun je je lidmaatschap gratis verlengen door aan de Society te melden wat je de afgelopen 2 jaar met NLP gedaan en bijgeleerd hebt. Bij aanmelding voor de training dien je de formulieren voor aanvraag van de certificering volledig in te vullen en in tweevoud in te leveren. Wanneer jij je aanmeld voor deze training zullen de formulieren als bijlage in de uitnodiging automatisch toegevoegd worden.

Heb je de training betaald dan blijft je recht tot het volgen van de training bestaan, ongeacht per welke datum je de training wil volgen al is dat bij wijze van spreken pas over 2 jaar! En heb je je aangemeld en betaald voor een opleiding op een bepaalde datum dan gaat deze altijd door, ongeacht het aantal aanmeldingen! Ben je de enige deelnemer dan geniet je dus van de individuele opleiding die normaalgesproken vele malen duurder is!

Locatie adres:
  
  Da Costastraat 1 
  6416 VP Heerlen

Of je eigen locatie, geef dit aan bij opmerkingen!

Hoe ziet een trainingsdag er uit:

• 9.00 uur inloop onder het genot van een kopje koffie of thee
• 9.30 uur start 
• 18.00 uur einde

Een enkele keer kan het uitlopen. Dat wordt bepaald door het enthousiasme en de vraag van de deelnemers! Elke training bieden wij op maat aan. Dit betekent dat voor elke groep op de behoefte en de vraag ingespeeld wordt. Vandaar dat het soms een beetje kan uitlopen. Natuurlijk proberen wij zoveel mogelijk de vaste tijden aan te houden.

Kom je met de auto raadpleeg dan https://maps.google.nl/maps voor de juiste routebeschrijving.
Kom je met het openbaar vervoer raadpleeg dan http://9292.nl.

Interesse?

Heb je interesse in de training? Schrijf je dan meteen in via ons aanmeldformulier en ontvang binnen één dag je uitnodiging. Mocht je liever een optie willen op deze training zodat je nog ruimte hebt om erover na te denken of graag een offerte wilt ontvangen geef dit dan aan in het aanmeldformulier.
 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op. 

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook

Werknemers / eigenaren van deze bedrijven hebben gekozen voor NLP Opleidingen Wegener