Hoe werkt de NLP Bootcamp?

Wanneer men voor beide trainingen kiest mag men zelf de data bepalen voor het volgen van de trainingen. 
De trainingen moeten wel een chronologische volgorde hebben. Je volgt eerst de NLP Practitioner training om vervolgens de NLP Master Practitioner training te volgen. Op de website staan verschillende data voor beide trainingen. Kies de gewenste data voor de Practitioner-, en Master Practitioner training. Een suggestie die wij graag mee willen geven is dat tussen de Practitioner en de Master Practitioner niet langer dan een periode van drie maanden zit.

Communiceren

Door onder andere vraagtechnieken kun je de strategieën ontdekken en kun je leren welke effecten het heeft. Zowel op jezelf als op jouw omgeving. Jouw gedrag, wat je ziet, hoort en voelt, is jouw vorm van communiceren en de manier hoe je invloed uitoefent op jouw omgeving. Uiteraard werkt het ook andersom, hoe reageert de omgeving op jouw gedrag. Bij deze training komen allerlei communicatieve vaardigheden aan bod, waardoor je effectiever kunt zijn in je communicatie en handelen naar anderen.

In de NLP Practitioner en Master Practitioner training

Word je uitgenodigd om jezelf, zowel professioneel als persoonlijk, in te leven in ervaringen en levenssituaties en hoe je deze verder kunt ontwikkelen. Authentieke talenten zullen zich op verschillende manieren optimaliseren, waardoor je flexibeler wordt in de communicatie. In de training zullen wij je helpen met het vinden van de hulpbronnen die je reeds bezit, maar misschien niet meer gebruikt. De kunst in het vinden van de hulpbron is, dat je zelf deze ontdekking mag doen en ook mag integreren.

Het trainingsprogramma van de NLP Practitioner training bestaat uit 7 interessante, pragmatische trainingsdagen. Het trainingsprogramma van de NLP Master Practitioner training bestaat uit 9 interessante, pragmatische trainingsdagen.
De dagen zijn standaard van 9:00u/9:30u tot en met 18:00u.

Na deze intensieve, leerzame dagen ben je in staat om het geleerde direct in de praktijk toe te passen, zowel zakelijk als privé!

Interesse?

Heb je interesse in de training? Schrijf je dan meteen in via ons aanmeldformulier en ontvang binnen één dag je uitnodiging. Mocht je liever een optie willen op deze training zodat je nog ruimte hebt om erover na te denken of graag een offerte wilt ontvangen geef dit dan aan in het aanmeldformulier.
 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op. 

Inschrijven

Overzicht

Beschrijving

Wat leer je precies?

Certificering

Start data voor 2020:

In overleg!
Je mag zelf bepalen of je nu in maart of in september start met de NLP Practitioner training. Houd er rekening mee houd dat de Master Practitioner training pas na de NLP Practitioner gevolgt kan worden en daarna pas de Master Coach training. De Master Practitioner training mag ook in 2020 worden aangesproken worden waanneer jouw dat beter uitkomt!

Dat betekend dat wanneer je de NLP Bootcamp training aanschaft je geen concrete datum voor beide nodig hebt. Deze mag in overleg ook later. Om alvast een idee te hebben hoe het werkt is bevoorbeeld deel te nemen aan de NLP Practitioner training op 30 mei en op 5 september aan te sluiten in de Master Practitioner training en 7 december aan te sluiten in de Master Coach training.

Mocht je nu een dag niet kunnen deelnemen dan kunnen we in overleg deze op een andere data inhalen.

Bel 06 - 21 65 02 80 en we maken samen een plan.

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook

Werknemers / eigenaren van deze bedrijven hebben gekozen voor NLP Opleidingen Wegener