Wat is een NLP Master Practitioner training?

De NLP Master Practitioner training is de vervolg training op de Practitioner training. In deze training maak je een verdiepingsslag in het persoonlijk veranderwerk. Dit gebeurt door het zoeken naar patronen in gedrag. Patronen die ons verhinderen het optimale uit onszelf en uit ons leven te halen. Tijdens de training werken we in groepen. Op deze manier wordt de theorie op een speelse manier in de praktijk gebracht.

Communiceren

Door onder andere vraagtechnieken kun je de strategieën ontdekken en kun je leren welke effecten het heeft. Zowel op jezelf als op jouw omgeving. Jouw gedrag, wat je ziet, hoort en voelt, is jouw vorm van communiceren en de manier hoe je invloed uitoefent op jouw omgeving. Uiteraard werkt het ook andersom, hoe reageert de omgeving op jouw gedrag. Bij deze training komen allerlei communicatieve vaardigheden aan bod, waardoor je effectiever kunt zijn in je communicatie en handelen naar anderen.

In de NLP Master Practitioner training

Word je uitgenodigd om jezelf, zowel professioneel alsook persoonlijk, in te leven in ervaringen en levenssituaties en hoe je deze verder kunt ontwikkelen. Authentieke talenten zullen zich op verschillende manieren optimaliseren, waardoor je flexibeler wordt in de communicatie. Tijdens de training zullen wij je helpen met het vinden van de hulpbronnen die je reeds bezit, maar misschien niet meer gebruikt. De kunst in het vinden van de hulpbron is, dat je zelf deze ontdekking mag doen en ook mag integreren.

Het trainingsprogramma bestaat uit 9 interessante, pragmatische trainingsdagen. 
De dagen zijn standaard van 9:00u/9:30u tot en met 18:00u.

Na deze intensieve, leerzame dagen ben je in staat om het geleerde direct in de praktijk toe te passen, zowel zakelijk als privé! Het verschil tussen de 7 daagse NLP Practitioner training en de 9 daagse NLP Master Practitioner training is dat je eerst de NLP Practitioner training gevolgt moet hebben wil je kunnen deelnemen aan de Master Practitioner training. 

Interesse?

Heb je interesse in de training? Schrijf je dan meteen in via ons aanmeldformulier en ontvang binnen één dag je uitnodiging. Mocht je liever een optie willen op deze training zodat je nog ruimte hebt om erover na te denken of graag een offerte wilt ontvangen geef dit dan aan in het aanmeldformulier.
 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op. 

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook

Werknemers / eigenaren van deze bedrijven hebben gekozen voor NLP Opleidingen Wegener