De NLP Bootcamp bestaat uit het volgen van de Practitioner training , Master Practitioner training én de NLP Master Coach training. In deze drie trainingen leert men de basis en maak je een verdiepingsslag in het persoonlijk veranderwerk. Dit gebeurt door het zoeken naar patronen in gedrag. Patronen die ons verhinderen het optimale uit onszelf en uit ons leven te halen. Tijdens de training werken we in groepen. Op deze manier wordt de theorie op een speelse manier in de praktijk gebracht. De dagen zijn standaard van 9:00u/9:30u tot en met 18:00u.

De investering voor de 

deze training bedraagt € 5.999,- vrijgesteld van BTW. en is inclusief:

Overige informatie

  • Vooropleiding: Minimaal MBO niveau
  • Groepsgrote: Maximaal 14 deelnemers
  • Betalingsregeling mogelijk
  • Fiscaal aftrekbaar
  • Trainingslocatie: Heerlen & Veenendaal klik hier voor data

Bij de 7 daagse NLP Practitioner training zal ook huiswerk meegegeven worden. Hierbij wordt de deelnemer uitgenodigd om bepaalde theorie eigen te maken als ook een aantal praktijk opdrachten uit te voeren. De thuisstudie bevat gemiddeld 4 tot 6 uren totaal voor deze training. Inleveren mag 1 dag voor de certificeringdag of tot max 2 weken na de certificeringdag. 

Bij de 9 daagse NLP Master Practitioner training zal ook huiswerk meegegeven worden. Hierbij wordt de deelnemer uitgenodigd om bepaalde theorie eigen te maken als ook een aantal praktijk opdrachten uit te voeren. De afronding van de training bestaat uit het presenteren van een persoonlijk modelleringopdracht. De thuisstudie bevat gemiddeld 8 tot 16 uren totaal voor deze training. Inleveren van het huiswerk mag 3 dagen voor de certificeringdag of tot max 2 weken na de certificeringdag. 

De NLP Coach training bestaat uit zes volledige dagen waarvan de laatste drie worden ingericht in een bestaande NLP Master Practitioneropleiding. tijdens de opleiding zal ook huiswerk meegegeven worden. Hierbij wordt de deelnemer uitgenodigd om bepaalde theorie eigen te maken als ook een aantal praktijk opdrachten uit te voeren. De thuisstudie bevat gemiddeld 4 tot 6 uren totaal voor deze training.

Bij elke afronding van een opleiding of training wordt een certificaat uitgereikt dat voldoet aan de eisen van The Society of Neuro Linguistic Programming. Lees de pagina’s NLP Practitioner training , NLP Master Practitioner training en de NLP Master Coach training voor meer informatie. De lunch mag je geheel zelf verzorgen, dan weet je ook zeker wat je eet. Mocht je toch behoefte hebben voor de verzorging van een lunch laat het ons weten en we geven je een aantal mogelijkheden.

Betalingsvoorwaarden

Het is mogelijk de NLP training in termijnen te betalen. Geef op het aanmeldformulier aan dat je in termijnen wilt betalen. Uiteraard krijg je een factuur na de laatste betaling.

Veerkrachtigheid

Kun je een dag of middag door omstandigheden niet bijwonen? Dan kan deze altijd later nog worden ingehaald zonder dat we extra kosten zullen rekenen.

Interesse?

Heb je interesse in de training? Schrijf je dan meteen in via ons aanmeldformulier en ontvang binnen één dag je uitnodiging. Mocht je liever een optie willen op deze training zodat je nog ruimte hebt om erover na te denken of graag een offerte wilt ontvangen geef dit dan aan in het aanmeldformulier.
 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op. 

Inschrijven

Overzicht

Beschrijving

Wat leer je precies?

Certificering

Start data voor 2020:

In overleg!
Je mag zelf bepalen of je nu in maart of in september start met de NLP Practitioner training. Houd er rekening mee houd dat de Master Practitioner training pas na de NLP Practitioner gevolgt kan worden en daarna pas de Master Coach training. De Master Practitioner training mag ook in 2020 worden aangesproken worden waanneer jouw dat beter uitkomt!

Dat betekend dat wanneer je de NLP Bootcamp training aanschaft je geen concrete datum voor beide nodig hebt. Deze mag in overleg ook later. Om alvast een idee te hebben hoe het werkt is bevoorbeeld deel te nemen aan de NLP Practitioner training op 30 mei en op 5 september aan te sluiten in de Master Practitioner training en 7 december aan te sluiten in de Master Coach training.

Mocht je nu een dag niet kunnen deelnemen dan kunnen we in overleg deze op een andere data inhalen.

Bel 06 - 21 65 02 80 en we maken samen een plan.

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook

Werknemers / eigenaren van deze bedrijven hebben gekozen voor NLP Opleidingen Wegener