Gewichtsconsulent op een hoger niveau

Als gewichtsconsulent of lifestyle coach weet je dat het belangrijk is om de levensstijl van een cliënt in kaart te brengen. Je zult daarbij waarschijnlijk vragenlijsten gebruiken, gesprekken voeren en een BMI meeting maken. Deze gegevens vormen uiteindelijk de nulmeting, het punt waarmee verdere vooruitgang wordt vergeleken.

Een plan van aanpak zal er voor moeten zorgen dat de cliënt in duidelijke stappen tot zijn doel komt. Toch komt het voor, hoe eenvoudig het plan soms is, dat de cliënt zijn doel niet behaald.
Je vraagt jezelf dan af; was het plan niet duidelijk genoeg? Is het doel niet haalbaar? Je had het de cliënt zo gegund om het resultaat te bereiken en deed extra je best, maar niks lijkt baat te hebben.
Ben jij een gepassioneerde gewichtsconsulent en neem je geen genoegen met doelen die niet worden behaald? Loop jij ook weleens tegen de frustratie aan dat je:

  • een ijzersterk advies geeft en de klant er vervolgens niets mee doet of niet weet hoe hij/zij het moet aanpakken?
  • aan iemands verbale en non-verbale gedrag ziet dat deze persoon het gegeven advies niet zal uitvoeren?

Dan is Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) de oplossing!

Het volgen van een NLP Opleiding helpt je om op een doeltreffende manier, het gewenste gedrag van een cliënt te versterken, waardoor doelen (sneller) worden bereikt.

Eén van de grootste oorzaken van een ongezonde levensstijl, zijn psychische klachten die er voor zorgen dat een persoon meer (of minder) eet, minder beweegt of zichtzelf verwaarloost. Vaak weten deze mensen zelf al wat ze kunnen veranderen, maar voeren ze dit niet uit.

Een gewenst resultaat

Wat  zo’n persoon meestal al aan zelfstudie heeft gedaan, of al heeft uitgeprobeerd is vaak enorm. Maar toch; kennis is geen macht, wanneer de persoon het niet zelf in de praktijk kan omzetten.  
Aan de hand van NLP-technieken leer je als consulent hoe je deze cliënten kunt coachen op een andere manier. NLP leert je dat ieder persoon op een andere manier communiceert en daarom ook op andere manier wordt gestimuleerd. Wanneer je deze technieken onder de knie hebt, kun je:

  • angsten en belemmerende overtuigingen verkleinen of weghalen;
  • eigenschappen uitdiepen of versterken zoals;
    kracht en energie, motivatie en daadkracht, plezier en liefde, zelfvertrouwen.

Wil jij de consulent zijn die op een doeltreffende manier zijn cliënten kan leiden naar het gewenste resultaat? Die er om bekend staat de mensen te kunnen triggeren zodat zij dit keer wél het doel behalen? Schrijf je dan in voor de NLP Opleiding bij NLP Opleidingen Wegener.

Ben je aangemeld bij BGN, dan ontvang je 15 accreditatie punten wanneer jij je gecertificeerd hebt.

Interesse?

Heb je interesse in de training? Schrijf je dan meteen in via ons aanmeldformulier en ontvang binnen één dag je uitnodiging. Mocht je liever een optie willen op deze training zodat je nog ruimte hebt om erover na te denken of graag een offerte wilt ontvangen geef dit dan aan in het aanmeldformulier.
 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op. 

Het geluk van falen is het leerproces dat volgt

 

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook

Werknemers / eigenaren van deze bedrijven hebben gekozen voor NLP Opleidingen Wegener