Wanneer een bedrijf door noodzaak moet reorganiseren kan het zijn dat werknemers een outplacementtraject wordt aangeboden. Outplacement heeft betrekking op begeleidende diensten om ontslagen of met ontslag bedreigde werknemers te helpen bij het vinden van en nieuwe baan of functie.

NLP en Outplacement

NLP richt zich niet op de werksituatie en het verleden maar op jezelf als persoon. NLP is een krachtig hulpmiddel bij het ontdekken en optimaliseren van in jezelf en in anderen aanwezige kwaliteiten.
NLP creëert ruimte voor nieuw bewustzijn, nieuwe inzichten en nieuwe keuzes. Vaak hebben bedrijven een budget voor een outplacementtraject van een werknemer.

NLP Opleidingen Wegener en Outplacement

NLP Opleidingen Wegener begeleidt jaarlijks tientallen cliënten, met als doel: een betere inzet van hun talenten en capaciteiten in werk en privé. Kurt Wegener heeft meer dan 6 jaar ervaring als NLP trainer en is werkzaam vanuit Heerlen. Uiteraard kan ook op locatie gewerkt worden in heel Nederland.
Zijn begeleiding leidt tot meer eigen regie, een bewustere inzet van vaardigheden en ervaring, effectievere communicatie en meer plezier. De werkwijze van Kurt Wegener blijkt effectief om vitaliteit te herwinnen bij de emotionele verwerking van ontslag en/of het verwerken van negatieve ervaringen rondom werk en privé.

Aandachtspunten

Een aantal aandachtspunten die bijvoorbeeld worden meegenomen in de training:

  • Versterken en positioneren van je eigen communicatie
  • Doelen concreter maken waardoor je ook gerichter op zoek gaat
  • Passie vergroten en motivatie versterken
  • Positief denken en handelen waardoor men meer resultaatgericht gaat worden
  • Leren om nog meer zelfvertrouwen te hebben en daadkracht bevorderen
  • Mogelijkheden ontdekken waardoor er keuze ontstaat

Onze trainingen en opleidingen zijn een verlengstuk voor de werknemer alsook voor het bedrijf dat de werknemer deze kansen biedt. Outplacementtrajecten worden op maat aangeboden. Tijdens de training wordt er rekening gehouden met de persoonlijke weg van de werknemer naar het vinden van een nieuwe baan.

Als je met je gezicht naar het verleden staat, sta je met de rug naar de toekomst.

Mocht men meer informatie willen omtrent een outplacementtraject in combinatie met NLP Opleidingen Wegener neem dan telefonisch contact met Kurt Wegener.

Interesse?

Heb je interesse in de training? Schrijf je dan meteen in via ons aanmeldformulier en ontvang binnen één dag je uitnodiging. Mocht je liever een optie willen op deze training zodat je nog ruimte hebt om erover na te denken of graag een offerte wilt ontvangen geef dit dan aan in het aanmeldformulier.
 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op. 

Nieuws

NLP Masterclass

Identity-reading

Face-reading

Trainer "Kurt Wegener" is officieel gecertificeerd door de grondlegger van NLP Dr. Richard Bandler

NLP Opleidingen Wegener is aangesloten bij:

   

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook

Werknemers / eigenaren van deze bedrijven hebben gekozen voor NLP Opleidingen Wegener