Heb je reeds de NLP Practitioner Training gevolgd en heb je interesse in de volgende stap, de Master Practitioner Training? Wellicht is een tweedagse cursus interessant voor je. Op deze pagina lees je meer over de het idee achter de cursus.

Tweedaagse cursus

De tweedaagse cursus kan op twee manieren nuttig voor je zijn:
 - Het geeft jou de ruimte om als het ware "mee te kijken in de keuken" van de NLP Master Pracititioner Training.
   Of
 - Het geeft een extra verrijking aan je reeds voltooide NLP Practitioner Training.

De cursus bestaat uit twee interessante, pragmatische trainingsdagen, waarbij volledige les- en oefemateriaal aanwezig is. Wat kun je verwachten bij de cursus?

  • 1 van de 2 lesdagen is een Identity-reading Basic dag (t.w.v. € 499,-), waarbij aan de orde komt hoe iemand denkt en hoe je dit herkent!
  • Een officieel certificaat voor de Identity-reading Basic dag.
  • Koffie/thee en fruit.
  • Extra les- en oefenmateriaal.

Overige informatie

  • Vooropleiding: Minimaal MBO niveau
  • Groepsgrote: Maximaal 14 deelnemers
  • Fiscaal aftrekbaar
  • Trainingslocatie: Heerlen

De lunch mag je geheel zelf verzorgen, dan weet je ook zeker wat je eet. Mocht je toch behoefte hebben voor de verzorging van een lunch laat het ons weten en we geven je een aantal mogelijkheden.

NLP Practitioner Training Deluxe

Heb je de NLP Practitioner training nog niet gevolgd, maar heb je wel interesse in de tweedaagse Master cursus? Je kunt dan voor de training 'Practitioner Deluxe' kiezen. De Delux Training duurt twee dagen langer dan de (basis) Practitioner Training. Deze twee dagen zijn hetzelfde als de tweedaagse cursus zoals hierboven uitgelegd. Het trainingsprogramma van de Practitioner Deluxe bestaat uit 9 interessante trainingsdagen. De dagen zijn standaard van 9:00u/9:30u tot en met 18:00u.
Interesse? Klik voor meer informatie op deze pagina; NLP Practitioner Training Deluxe

NLP Master Practitioner Training

Heb je NLP Practitioner Training al gevolgd en wil je meteen aan de Master Practitioner Training beginnen? Dan kan natuurlijk ook! In Master Training maak je een verdiepingsslag in het persoonlijk veranderwerk. Dit gebeurt door het zoeken naar patronen in gedrag. Patronen die ons verhinderen het optimale uit onszelf en uit ons leven te halen. Tijdens de training werken we in groepen. Op deze manier wordt de theorie op een speelse manier in de praktijk gebracht.
Interesse? Klik voor meer informatie op deze pagina; NLP Master Practitioner Training

Interesse?

Heb je interesse in de training? Schrijf je dan meteen in via ons aanmeldformulier en ontvang binnen één dag je uitnodiging. Mocht je liever een optie willen op deze training zodat je nog ruimte hebt om erover na te denken of graag een offerte wilt ontvangen geef dit dan aan in het aanmeldformulier.
 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op. 

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook

Werknemers / eigenaren van deze bedrijven hebben gekozen voor NLP Opleidingen Wegener