NLP terugkomdagen!!

Erkend NLP opleiding training instituut Wegener organiseert ook regelmatig terugkomdagen om de kwaliteit te borgen!

Elke laatste dag van de NLP Practitioner-opleiding is de dag van de certificering én de terugkomdag. Deze dag vindt alleen in Heerlen plaats en het is de oefendag voor deelnemers met minimaal een afgeronde NLP Practitioner-opleiding. Deelnemen aan deze dag kan voor het geringe bedrag € 25,-! Aanmelden kan via deze pagina NLP Terugkomdag aanmelden

Waarom een terugkomdag?

In eerste instantie wordt deze terugkomdag georganiseerd om bepaalde onderdelen van de NLP (Master) Practitioner-opleiding te herhalen voor deelnemers aan deze opleiding. De terugkomdag is ontstaan doordat Practitioners en Masters behoefte hadden om weer even te snuiven aan de NLP-sfeer, even weer bewust te worden van welke onderdelen zij onder de knie hebben en welke wat aandacht nodig hebben. Ook kunnen deelnemers casussen en bepaalde problematiek voorleggen om nieuwe inzichten te verwerven.

Tijdens deze oefendag staat de certificering centraal. Dit heeft voorrang op de praktiserende terugkomdeelnemers. De oefendag is ook ingericht om bijvoorbeeld het certificaat te verlengen. Richard Bandler eist namelijk dat elke deelnemer die zijn of haar certificaat wil verlengen minimaal bij een NLP-instituut één dag meedoet aan een NLP-training. Daarna mogen deelnemers het certificaat gratis verlengen.

Heb je vragen dan kun je altijd contact opnemen via het contactformulier, bellen mag ook naar 06 216 50 280!

Nieuw eenmalig experiment tot eind dit jaar:

Elke "Master" Practitioner mag een gast meenemen die een kijkje kan nemen in onze ‘keuken’. Deze gast betaalt net als jij een investering van € 25,-. Wanneer deze deelnemer besluit om na de dag deel te nemen aan een van onze workshops of opleidingen, dan ontvangen jullie beiden een cadeau t.w.v. € 99,95.

Agenda 2018

Individuele opleiding

NLP Master Coach

Outplacement

Trainer "Kurt Wegener" is officieel gecertificeerd door de grondlegger van NLP Dr. Richard BandlerNLP Opleidingen Wegener is aangesloten bij:
  


 

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook

Werknemers / eigenaren van deze bedrijven hebben gekozen voor NLP Opleidingen Wegener