Na veel vraag hebben we twee nieuwe cursussen ontwikkeld; ‘van Communicatie naar Succes’ en ‘van Communicatie naar Leiderschap’,  speciaal op het gebied van communicatie tijdens een stressvolle situatie en kenmerken van leiderschap karakteristieken.

Uit welke onderdelen zijn de cursussen opgebouwd?

Er komen onderdelen en technieken voorbij uit de NLP trainingen, Body- en Face reading, denkstijl-voorkeuren en Identity Reading.

Voor wie zijn de cursussen bedoeld?

 • Werknemers die moeite hebben met een beoordelingsgesprek of de communicatie met managers, klanten of derden.

 • Particulieren om sollicitatie skills te verbeteren of stress te verminderen tijdens of voorafgaand aan gesprekken.

 • Managers, politici, en directeuren die veel met personeel te maken hebben (driedaagse cursus).

Wat houdt de tweedaagse cursus ‘van Communicatie naar Succes’ in?

Wat je denkt en wat je zegt, kan vaak totaal verschillend zijn. Je wilt gewoonweg niet direct verbaal delen wat in jouw hoofd omgaat. Dit kan te maken hebben met emotionele prikkels als schaamte, boosheid of onzekerheid. Doordat je eerder hebt gemerkt dat je beter je mond had kunnen houden, of doordat je bijvoorbeeld niet durft, kan het zomaar zijn dat je stilvalt. Zo kan het zijn dat iemand dichtslaat bij het sluiten van een deal of kritiek krijgt tijdens een beoordelingsgesprek.

Je hebt het vast wel eens meegemaakt; je hebt bijvoorbeeld een sollicitatie en de recruiter vraagt je iets waar je niet op bent voorbereid. Ben jij ad rem genoeg om hier op te reageren of kun je enkel haperend spreken? De harmonie tussen je interne signalen en externe communicatie loopt vast en de manager begint te twijfelen over je communicatievaardigheden.

Door een langdurige conditionering van een situatie of vergelijkbare situatie, kun jij jezelf trainen niet meer stil te vallen maar altijd een paraat antwoord klaar te hebben. Hoe precies? Dat leer je in onze communicatiecursus.

De investering voor de 

2 daagse Cursus van Communicatie naar Succes bedraagt € 999,- vrijgesteld van BTW. en is inclusief:

 • Deelname certificaat
 • Les- en oefenmateriaal aanwezig
 • Koffie, thee en fruit

Overige informatie

 • Vooropleiding: Minimaal MBO niveau
 • Groepsgrote: Maximaal 14 deelnemers
 • Betalingsregeling mogelijk
 • Fiscaal aftrekbaar
 • Trainingslocatie: Heerlen

De lunch mag je geheel zelf verzorgen, dan weet je ook zeker wat je eet. Mocht je toch behoefte hebben voor de verzorging van een lunch laat het ons weten en we geven je een aantal mogelijkheden. 

“Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg” 

Interesse?

Heb je interesse in de training? Schrijf je dan meteen in via ons aanmeldformulier en ontvang binnen één dag je uitnodiging. Mocht je liever een optie willen op deze training zodat je nog ruimte hebt om erover na te denken of graag een offerte wilt ontvangen geef dit dan aan in het aanmeldformulier.
 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Werknemers / eigenaren van deze bedrijven hebben gekozen voor NLP Opleidingen Wegener

Wil je op de hoogte gehouden worden meld je dan aan voor de nieuwsbrief: