Nienke van Dijk

Nienke van Dijk

Personal Leadership Coach - Speaker - Author - Interim/ freelance HR Professional

 

Kurt is een trainer met aandacht en geduld. Ik heb de NLP Practitioner training 1-op-1 bij hem gevolgd. De flexibiliteit in tijd was erg prettig, evenals de mogelijkheid tot eigen inbreng van casussen, waardoor je naast de technieken meteen meer over jezelf leert. Het heeft mij als coach en HR professional nog meer praktische verdieping gebracht die ik kan toepassen in mijn werk en op mijzelf. De materie bracht hij luchtig en toch serieus en met aandacht. De trainingsomgeving in Heerlen was heel fijn. De locatie is omringd door bos en dat geeft je de mogelijkheid om in de pauze even een rondje te wandelen en een goede pauze te nemen. Het is een overvloed aan kennis & kunde waar je aan wordt blootgesteld, maar door de goede verhouding van inspanning en ontspanning vliegen de uren en dagen voorbij. Kurt is een kei in het snel creëren van een veilige setting op geheel eigen wijze.

 

Een echte aanrader! Hartelijk dank, Nienke van Dijk https://nienkevandijk.com/nl/ 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner

29 - 10 - 2018 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Nick Boumans

Nick Boumans

NLP Master Coach & Master of Implementation and Change Management

Ik heb bij Kurt (NLP Trainingen Wegener) inmiddels drie trainingen gevolg (Practitioner, Master en Master Coach). De trainingen bij Kurt hebben mij persoonlijk nog verder doen groeien omdat er eigen casussen in de trainingen worden gebruikt waar je tevens feedback op ontvangt. Daarnaast staat Kurt open voor feedback waardoor zijn trainingen continue nog beter worden. Ook voor persoonlijk advies of een goed gesprek kun je bij Kurt terecht. Hij staat altijd open om je te helpen. Tot slot is mijn netwerk door deze trainingen nog verder gegroeid omdat ik een aantal waardevolle NLP collega's in de regio heb ontmoet. Ik kan Opleidingen Wegener warm aanbevelen aan iedereen die graag zijn of haar communicatie nog meer willen ontwikkelen en leiderschapskwaliteiten nog meer willen versterken.

Mijn artikelen en blogposts helpen mij om mijn geleerde NLP kennis nog meer toe te passen. Je kunt deze lezen op www.effectiefveranderen.com 

 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner - NLP Master Practitioner - NLP Master Coach 

07 - 08 - 2018 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Patrick Carli

Patrick Carli

BMC Software Certified Engineer | Full-Stack Web Developer

 

In de voorbije 15 jaar leerde ik al mede via de vele CD's, DVD's en boeken over NLP zelfbewuster kansen op mijn levenspad te verzilveren. Voor mij was het daarom ook de kers op de taart om met een aantal collega's de 7 daagse NLP Practitioner training bij NLP Opleidingen Wegener te mogen volgen. Hoe pas ik vraagtechnieken op een hulpvraag toe zonder me te hoeven vermoeien met de inhoud en hoe representeer ik via zintuigen intern de wereld in mijn voordeel of om anderen daarbij te helpen waren alvast geweldige eyeopeners voor mij. Met anekdotes vanuit zijn NLP expertise en eigen leermomenten, humor, enthousiasme fleurde Kurt de theorie op. Aansluitend daarop motiveerde hij ons nog meer via constructieve interacties en live demo’s om vervolgens de basis aan NLP bouwstenen en technieken op elkaar te oefenen. Door de vertrouwelijke, gemoedelijke sfeer in de groep en de groeiende onderlinge band die daaruit volgden, deed het me bovendien deugd om iedere cursist (mezelf inclusief ?) steeds meer en meer te zien openbloeien. De echte test of deze training voor mij werkt, is wat ze uiteindelijk bijdraagt in mijn dagelijks leven. In mijn relaties, durven (aanspreken, uitspreken, afspreken, …), samenwerken, ondernemen en leiderschap ervaar ik alleszins een enorm positief verschil dankzij de bouwstenen kalibreren, accessing cues, rapport, chunken, metamodel en metaprogramma's. In NLP land verdient deze opleiding bij Kurt dan ook een dikke pluim voor de intensieve, verrijkende en zeer deskundige begeleiding. Ze is een grensverleggend geschenk voor iedereen die graag de vruchten van een boeiende ontdekkingstocht in ons brein en in onze communicatie wilt plukken. Patrick Carli Technisch Specialist Conclusion Zuyd

 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner

28 - 07 - 2018 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Roy Kösters

Roy Kösters

Technisch Specialist at Conclusion Zuyd

 

Onlangs mocht ik de NLP Practitioner opleiding volgen bij Kurt Wegener. Ik moet toegeven dat ik een beetje sceptisch was maar ik wilde mezelf verbeteren en besloot er helemaal voor open te staan. Op dag één van de training was die scepsis direct al snel verdwenen. Door het enthousiasme en de positiviteit die Kurt uitstraalt ontstond er een geweldige groepsdynamiek en was ik helemaal om. Veel leuke praktische oefeningen in combinatie met de inspirerende manier van uitleggen maken dat een dag voorbij vliegt. Ik heb zelden meegemaakt dat ik na één dag training met nog meer energie thuiskwam. Wat heeft me dit opgeleverd? Ik ben bewuster in mijn communiceren (verbaal en non-verbaal), bewuster van mijn omgeving en mezelf en sta nog steviger in mijn schoenen dan ik al deed. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik samen met alle andere NLP bouwstenen en technieken nog een betere versie van mezelf ben geworden. Zakelijk én privé! Dit alles dankzij de inspirerende trainer Kurt! Ik kan iedereen die zichzelf wil ontwikkelen een training bij Kurt aanraden. Echt super gaaf! Roy Kösters Technisch Specialist bij Conclusion Zuyd.

 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner

22 - 07 - 2018 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Roger Lemmens

Roger Lemmens

Projectmanager bij Conclusion Zuyd

 

Onlangs heb ik de NLP Practitioner opleiding mogen volgen bij Kurt. Deze NLP Practitioner opleiding is een 7 daagse opleiding (6 dagen training en 1 certificeringsdag). Het is bijzonder om te zien hoe snel er een groepsdynamiek ontstaat en zo ook het vertrouwen onderling groeit door hoe Kurt dit begeleid. De manier waarop Kurt de training geeft is mooi om te zien en vond ik persoonlijk een enorm prettige ervaring. Het is een ideale mix van een stuk theorie en hieraan gekoppeld praktijkopdrachten die je de kracht laten ervaren van NLP. Tijdens deze praktijkopdrachten geeft Kurt je handvaten uit eigen ervaring die je nog beter in staat stellen om dat wat je geleerd hebt toe te passen. Dit gaf mij na iedere trainingsdag een smachtend gevoel naar de volgende dag! Er is niets mooier dan zo te genieten van een training en hoe deze gegeven wordt wetende wat het je allemaal oplevert! Toch?

 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner

20 - 07 - 2018 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

1/7

NLPcursus LinkedIn  NLPopleiding Pinterest  NLPpractitioner Instagram  NLPworkshop Twitter  NLPtraining Facebook