Maurice Ronda

Maurice Ronda

Bewegingsdeskundige & BGN Gewichtsconsulent

 

GE-WEL-DI-GE OPLEIDING GEHAD!! Voor mij als Gewichtsconsulent en Personal Trainer heb ik het genoegen gehad om deze opleiding te volgen. Ik had de mogelijkheid om het traject te mogen opsplitsen in twee sessies van meerdere dagen. Wat ik geweldig vond aan de opleiding is voornamelijk het maatwerk en de specificiteit voor mij als professional wat ik meteen in het werkveld kan toepassen. Ik kan deze opleiding daarom ook aan iedereen aanbevelen die werkt in dezelfde of een soortgelijke branche en graag mensen verder helpt, maakt niet uit met hoeveel ervaring!

 

Kurt Wegener zelf is een super persoon. Niet alleen in de manier waarop hij doceert en de informatie overbrengt, maar ook de vele voorbeelden en ervaringen die hij deelt en de humor die hij met zich meebrengt wat voor mij een teken is van plezier hebben in je werk. Net als ik maakt Kurt van zijn hobby zijn beroep. Alleen dan kun je ook de mensen bereiken en maatwerk leveren voor ieder individu die je voor je hebt.

 

Naast het feit dat ik genoeg informatie heb gekregen waarmee ik meteen aan de slag kan en mijn klanten verder en beter kan helpen, heeft de opleiding er ook voor gezorgd dat ik mezelf nóg verder heb ontwikkeld op het gebied van coaching, consulting en goed kalibreren. Vooral het verschil tussen deze drie is me nog duidelijker geworden. Dit heeft voor mij geresulteerd in meer geduld/rust tijdens gesprekken en in meer motivatie om het probleem achter het probleem te achterhalen. Weet wanneer je welke pet op zet en zoals een van de quotes van Kurt klinkt: ‘Je wordt pas meester wanneer je ervoor kiest om altijd leerling te blijven!’ Daar sluit ik me helemaal bij aan. Bedankt voor alles Kurt!

 

Maurice Ronda Personal trainer, Bewegingsdeskundige & BGN Gewichtsconsulent

 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner

09 - 03 - 2019 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Jeannette Op den Kamp

Jeannette Op den Kamp

Desk Accountmanager bij Loyalis

 

Ik heb een aantal weken geleden de NLP Practitioner Training gevolg bij Kurt. Wat een waardevolle training. Ik heb heel veel inzichten over mezelf mogen ervaren, waardoor er veel ruimte bij mezelf is ontstaan. Ook heb ik in deze training mogen leren om meer als waarnemer situaties te kunnen observeren. Hierdoor kan ik beter omgaan met moeilijke of emotievolle situaties in mijn leven. Kurt is een passievolle trainer waarbij ik meteen een gevoel van veiligheid had, waardoor ik me volledig durfde te openen. Daarnaast hebben we ook heel veel gelachen. Iedereen die zin heeft om meer over zichzelf te leren, of meer balans te brengen in zijn leven kan ik deze training bij Kurt aan bevelen. Het is de moeite waard.

 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner

21 - 01 - 2019 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Nienke van Dijk

Nienke van Dijk

Personal Leadership Coach - Speaker - Author - Interim/ freelance HR Professional

 

Kurt is een trainer met aandacht en geduld. Ik heb de NLP Practitioner training 1-op-1 bij hem gevolgd. De flexibiliteit in tijd was erg prettig, evenals de mogelijkheid tot eigen inbreng van casussen, waardoor je naast de technieken meteen meer over jezelf leert. Het heeft mij als coach en HR professional nog meer praktische verdieping gebracht die ik kan toepassen in mijn werk en op mijzelf. De materie bracht hij luchtig en toch serieus en met aandacht. De trainingsomgeving in Heerlen was heel fijn. De locatie is omringd door bos en dat geeft je de mogelijkheid om in de pauze even een rondje te wandelen en een goede pauze te nemen. Het is een overvloed aan kennis & kunde waar je aan wordt blootgesteld, maar door de goede verhouding van inspanning en ontspanning vliegen de uren en dagen voorbij. Kurt is een kei in het snel creëren van een veilige setting op geheel eigen wijze.

 

Een echte aanrader! Hartelijk dank, Nienke van Dijk https://nienkevandijk.com/nl/ 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner

29 - 10 - 2018 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Nick Boumans

Nick Boumans

NLP Master Coach & Master of Implementation and Change Management

Ik heb bij Kurt (NLP Trainingen Wegener) inmiddels drie trainingen gevolg (Practitioner, Master en Master Coach). De trainingen bij Kurt hebben mij persoonlijk nog verder doen groeien omdat er eigen casussen in de trainingen worden gebruikt waar je tevens feedback op ontvangt. Daarnaast staat Kurt open voor feedback waardoor zijn trainingen continue nog beter worden. Ook voor persoonlijk advies of een goed gesprek kun je bij Kurt terecht. Hij staat altijd open om je te helpen. Tot slot is mijn netwerk door deze trainingen nog verder gegroeid omdat ik een aantal waardevolle NLP collega's in de regio heb ontmoet. Ik kan Opleidingen Wegener warm aanbevelen aan iedereen die graag zijn of haar communicatie nog meer willen ontwikkelen en leiderschapskwaliteiten nog meer willen versterken.

Mijn artikelen en blogposts helpen mij om mijn geleerde NLP kennis nog meer toe te passen. Je kunt deze lezen op www.effectiefveranderen.com 

 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner - NLP Master Practitioner - NLP Master Coach 

07 - 08 - 2018 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Patrick Carli

Patrick Carli

BMC Software Certified Engineer | Full-Stack Web Developer

 

In de voorbije 15 jaar leerde ik al mede via de vele CD's, DVD's en boeken over NLP zelfbewuster kansen op mijn levenspad te verzilveren. Voor mij was het daarom ook de kers op de taart om met een aantal collega's de 7 daagse NLP Practitioner training bij NLP Opleidingen Wegener te mogen volgen. Hoe pas ik vraagtechnieken op een hulpvraag toe zonder me te hoeven vermoeien met de inhoud en hoe representeer ik via zintuigen intern de wereld in mijn voordeel of om anderen daarbij te helpen waren alvast geweldige eyeopeners voor mij. Met anekdotes vanuit zijn NLP expertise en eigen leermomenten, humor, enthousiasme fleurde Kurt de theorie op. Aansluitend daarop motiveerde hij ons nog meer via constructieve interacties en live demo’s om vervolgens de basis aan NLP bouwstenen en technieken op elkaar te oefenen. Door de vertrouwelijke, gemoedelijke sfeer in de groep en de groeiende onderlinge band die daaruit volgden, deed het me bovendien deugd om iedere cursist (mezelf inclusief ?) steeds meer en meer te zien openbloeien. De echte test of deze training voor mij werkt, is wat ze uiteindelijk bijdraagt in mijn dagelijks leven. In mijn relaties, durven (aanspreken, uitspreken, afspreken, …), samenwerken, ondernemen en leiderschap ervaar ik alleszins een enorm positief verschil dankzij de bouwstenen kalibreren, accessing cues, rapport, chunken, metamodel en metaprogramma's. In NLP land verdient deze opleiding bij Kurt dan ook een dikke pluim voor de intensieve, verrijkende en zeer deskundige begeleiding. Ze is een grensverleggend geschenk voor iedereen die graag de vruchten van een boeiende ontdekkingstocht in ons brein en in onze communicatie wilt plukken. Patrick Carli Technisch Specialist Conclusion Zuyd

 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner

28 - 07 - 2018 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

1/7

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook