Harm Stuiver

Harm Stuiver

Bedrijfspeider operatie bij Prefab Beton Heerenveen

 

Opleiding NLP Master coach bij NLP Opleidingen Wegener In Heerlen. Deze opleiding is een aanrader voor Managers met visie en oog voor ontwikkeling binnen het bedrijf. De manier waarop Kurt het in praktijk brengt en hierdoor het maximale weet te bereiken is verbluffend te noemen. In deze training heb ik nog meer tools aangereikt gekregen om onze medewerkers nog meer in hun kracht te laten komen om het menselijk potentieel; nog beter te kunnen benutten. In deze 1 op 1 training weet Kurt maximaal maatwerk te leveren, zonder de rode draad te verliezen. Ondanks de grote afstand vanuit het Noorden, onderscheid Kurt zich van het gros NLP trainers. Hij is in zijn werk, namelijk uniek.

 

Genoten opleidingen:NLP Master coach opleiding

22 - 5 - 2018 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Esther Schenkelaars

Esther Schenkelaars

Owner, Lijn16 @Break That Chain

 

Ik heb Kurt benaderd, omdat een NLP opleiding wilde gaan doen en diverse aanbieders ben tegen gekomen, waarbij de werkwijze en de manier van contact met Wegener Opleidingen direct prettig, onderscheidend, duidelijk en direct waren. De opleiding heb ik ondertussen goed afgerond. De lessen zijn erg duidelijk qua zelf geschreven inhoud, interessante en boeiende manier van lesstof overbrengen, dagen zijn voorbij gevlogen. Elke volgende opleiding op dit vlak, training of coaching zal ik zeker bij Kurt gaan volgen en ik raad ook iedereen Wegener Opleidingen aan. Bedankt Kurt

 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner opleiding

15 - 5 - 2018 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Tilly (Jägers) van Veen

Tilly (Jägers) van Veen

Communicatie expert, Intervisiecoach, trainer

 

Na een uitgebreide evaluatie van verschillende NLP-opleidingen die worden aangeboden ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij NLP opleidingen Wegener. Eén van de belangrijkste redenen was dat NLP Opleidingen Wegener op een zuivere, heldere en deskundige manier van de basis van de NLP-theorie uitgaat zoals die ook bedoeld is. Kurt Wegener leert je op zijn eigen professionele en zeer enthousiaste wijze wat NLP inhoudt, hoe je het efficiënt kunt toepassen en hoe je jezelf en anderen hiermee verder helpt. Na mijn positieve ervaringen tijdens de practitioner opleiding heb ik ook de practitioner master opleiding gevolgd, hetgeen voor mij een carrière omslag betekende. Van diagnostiek naar coach/trainer voor ouders van pubers, waarbij NLP een belangrijke rol speelt. Kurt heeft als ervaringsdeskundige maar ook als enthousiaste, motiverende trainer er mede toe bijgedragen dat ik nu mijn eigen, unieke pad volg. Kurt bedankt voor alle kennis, inzichten en technieken die jij mij hebt gegeven.

 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner, Master en Coach opleiding

1 - 5 - 2018 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Guido Fröhlichs

Guido Fröhlichs

Cap-able Change & Projects: Consulting, trainer, coach

 

Ik heb de training Licensed NLP Coach gevolgd bij Kurt Wegener. Ik vond het een inspirerende training, waarbij ik veel van Kurt heb geleerd en heel veel heb mogen oefenen. Met name zijn analyses van de video-opnamen, die tijdens mijn coachsessies zijn gemaakt, hebben me duidelijk laten zien hoe belangrijk het is om goede vragen te stellen en goed te letten op de non-verbale reacties van de coachee. Kurt heeft mij de ruimte gegeven om te experimenteren en heeft me hierdoor laten ervaren dat NLP technieken op speelse wijze kunnen worden gecombineerd. Ik kan Kurt Wegener dan ook zeer zeker aanbevelen als coach en trainer!

 

Genoten opleidingen:NLP Master Coach opleiding

15 - 4 - 2018 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Petra Jungen-van Geffen

Petra Jungen-van Geffen

Jungen Mediations en Trainingen

 

Begin 2018 heb ik bij Kurt een NLP training gevolgd. Hierbij heb ik het genoegen gehad om met het aanwezige team een levensgroot bordspel te mogen spelen genaamd 'Meta Me Meta You'. Het was een heel inspirerende en leerzame ervaring. Ik kan Kurt dan ook van harte aanbevelen.

 

Genoten workshop:Identity-reading Basic

29 - 3 - 2018 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

1/5