Roy Kösters

Roy Kösters

Technisch Specialist at Conclusion Zuyd

 

Onlangs mocht ik de NLP Practitioner opleiding volgen bij Kurt Wegener. Ik moet toegeven dat ik een beetje sceptisch was maar ik wilde mezelf verbeteren en besloot er helemaal voor open te staan. Op dag één van de training was die scepsis direct al snel verdwenen. Door het enthousiasme en de positiviteit die Kurt uitstraalt ontstond er een geweldige groepsdynamiek en was ik helemaal om. Veel leuke praktische oefeningen in combinatie met de inspirerende manier van uitleggen maken dat een dag voorbij vliegt. Ik heb zelden meegemaakt dat ik na één dag training met nog meer energie thuiskwam. Wat heeft me dit opgeleverd? Ik ben bewuster in mijn communiceren (verbaal en non-verbaal), bewuster van mijn omgeving en mezelf en sta nog steviger in mijn schoenen dan ik al deed. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik samen met alle andere NLP bouwstenen en technieken nog een betere versie van mezelf ben geworden. Zakelijk én privé! Dit alles dankzij de inspirerende trainer Kurt! Ik kan iedereen die zichzelf wil ontwikkelen een training bij Kurt aanraden. Echt super gaaf! Roy Kösters Technisch Specialist bij Conclusion Zuyd.

 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner

22 - 07 - 2018 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Roger Lemmens

Roger Lemmens

Projectmanager bij Conclusion Zuyd

 

Onlangs heb ik de NLP Practitioner opleiding mogen volgen bij Kurt. Deze NLP Practitioner opleiding is een 7 daagse opleiding (6 dagen training en 1 certificeringsdag). Het is bijzonder om te zien hoe snel er een groepsdynamiek ontstaat en zo ook het vertrouwen onderling groeit door hoe Kurt dit begeleid. De manier waarop Kurt de training geeft is mooi om te zien en vond ik persoonlijk een enorm prettige ervaring. Het is een ideale mix van een stuk theorie en hieraan gekoppeld praktijkopdrachten die je de kracht laten ervaren van NLP. Tijdens deze praktijkopdrachten geeft Kurt je handvaten uit eigen ervaring die je nog beter in staat stellen om dat wat je geleerd hebt toe te passen. Dit gaf mij na iedere trainingsdag een smachtend gevoel naar de volgende dag! Er is niets mooier dan zo te genieten van een training en hoe deze gegeven wordt wetende wat het je allemaal oplevert! Toch?

 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner

20 - 07 - 2018 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Albert Dubbeldam

Albert Dubbeldam

Agile testconsultant bij KWF

 

Bij Kurt heb ik verschillende NLP-trainingen gevolgd. Kurt is zeer gedreven, scherpe en humoristische trainer. De overtuiging dat NLP echt werkt kwam bij mij tot uiting toen ik tijdens een demo van mijn appelallergie werd verlost. Na afloop van de sessie bood hij mij een appel aan. Enigszins sceptisch at ik deze op, maar de allergische reactie bleef uit. Kurt weet een goede synergie in de groep te creëren, waarin iedereen zich veilig voelt. Wel zo prettig omdat de onderwerpen soms best persoonlijk zijn en diep gaan. Het spreekt voor zich dat ik de trainingen van Kurt van harte kan aanbevelen! Albert Dubbeldam Testconsultant

 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner - NLP Master Practitioner

12 - 07 - 2017 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Kuo Wei Lau

Kuo Wei Lau

Technisch Applicatie Beheerder at APG

 

Ik heb bij Kurt de opleiding NLP practitioner met veel plezier mogen volgen. De passie en de energie die Kurt straalt gaf mij het gevoel dat deze dagen voorbij zijn gevlogen. Wat mij aansprak is de vele praktijk en weinig theorie. In combinatie met zijn vriendelijk, rustige uitstraling, genoeg ruimte voor eigen inbreng en zijn boeiende manier van vertellen heeft mij veel handvaten opgeleverd die ik kan inzetten in zowel privé als zakelijk. Ben je op zoek naar een NLP trainer/coach die jou kan helpen om beter inzicht te krijgen van jezelf en je omgeving? Dan is Kurt DE aangewezen persoon.

 

Genoten opleidingen: NLP Practitioner 

30 - 06 - 2018 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Thijs Willems

Thijs Willems

Senior Medewerker Uitvoering bij APG

 

Ik heb onlangs met veel plezier de NLP Practitioner opleiding bij Kurt Wegener mogen volgen. De 6 dagen (7 dagen inclusief certificering) waren buitengewoon leerzaam en zijn werkelijk voorbij gevlogen. Kurt had hier een zeer grote bijdrage in. Kurt is een vriendelijke en buitengewoon sociale man, die zijn werk met ontzettend veel passie doet. Daarnaast is Kurt geduldig en wordt er met veel praktijkopdrachten en voorbeelden gewerkt, waardoor er veel ruimte is om te oefenen en te ontwikkelen. Zo ben ik nu nog meer in staat om goede vragen te stellen. Tevens ben ik me nu bewuster van mijn taalgebruik en heb ik hier veel winst op geboekt. Kortom, wanneer je jezelf wilt ontwikkelen kan je altijd bij Kurt Wegener terecht, ik beveel hem van harte aan!

 

Genoten opleidingen: NLP Practitioner 

30 - 06 - 2018 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

2/7

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook