Nick Boumans

Nick Boumans

Continuous Improvement Expert / Change manager at APG


Ik heb zowel de NLP Practitioner als NLP Master Practitioner gevolgd bij NLP Opleidingen Wegener. Tevens heb ik een profiel (Identity Compass) laten uitvoeren om nog meer uit de training te halen. Kurt is een kundige en enthousiaste trainer die de stof goed en met veel passie en plezier weet over te brengen. Mijn doel was NLP zowel zakelijk als privé te kunnen inzetten. Deze tools heb ik inmiddels in de pocket dankzij deze opleiding.


Mijn Blog: http://www.effectiefveranderen.com

 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner - NLP Master Practitioner

30 - 11 - 2015 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Marieke Gilissen

Marieke Gilissen

Adviseur Personeelszaken 

Bij Kurt heb ik de opleiding NLP Practitioner gevolgd in januari 2016. Ik heb Kurt ervaren als een bevlogen coach, iemand die je meeneemt in het proces op een manier die bij je past. Materie die deels bekend en deels onbekend was voor mij heeft hij op een humoristische en professionele wijze weten over te brengen. Kurt weet dynamiek en cohesie te bewaren binnen de groep en creëert vertrouwen en veiligheid in de leeromgeving. Voor mij voldoende motivatie om ook de NLP Master bij hem te gaan volgen!

 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner Opleiding

Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Mariëlle de Kock - Olivers

Mariëlle de Kock - Olivers

Verpleegkundige & coach

Ik heb de practitioner en de Master gedaan, na 2 jaar wederom een training gevolgd van de Master opleiding. Het complete opleidingstraject heb ik als zeer succesvol ervaren. Veel geleerd, wat een verrijking is voor mijn eigen toekomstperspectief. Kurt is een zeer enthousiaste opleider. Hij brengt alles op een zeer positieve en gedreven wijze. Je blijft vol aandacht en hij krijgt iedereen hierin mee. Zowel theorie als praktijk is mooi op elkaar afgestemd. Zeker een aanrader voor iedereen die wil groeien en zich wil ontplooien. Dank je wel!

 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner - NLP Master Practitioner

Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Overige referenties!

Overige referenties!

Al vele zijn je al voorgegaan bij een van onze fantastisch leerzame en leuk workshops, opleidingen. Meer aanbevelingen lezen? Nodig mij uit op LinkedIn om te verbinden en wellicht kan ik je daar ook nog van denst zijn :).

7/7

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook