Edith Veerhoek

Edith Veerhoek

Sollicitatie-, Marketing- en Communicatie Trainer & Stand-Up Comedian

 

Vorige week heb ik een zeer leuke, leerzame en interessante cursus gevolgd bij Kurt. Wat het mooie was van deze cursus is dat Kurt het geheel op maat gemaakt had gericht op mijn werk en hoe ik bepaalde oefeningen kon toepassen op mijn kandidaten. Kurt heeft me niet alleen handvatten gegeven maar ook een stukje zelfvertrouwen zodat ik wist dat ik al in de goede richting zat maar nu concrete namen kon geven aan bepaalde oefeningen. Hij is een bevlogen trainer/coach die ontzettend veel geduld heeft weten op te brengen voor mijn altijd brandende vraag: "Waarom?". Het was leuk met hem te kunnen sparren en ik zou hem dan ook zeker aanbevelen aan anderen om NLP bij hem te ondergaan, ervaren en te leren. Ik zou zeggen, ga zo door Kurt!

 

Genoten workshop:NLP Masterclass XL

3 - 08 - 2017 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Geert van Nuys

Geert van Nuys

Floormanager bij SCHUNCK* | Coaching & NLP | Facility Management | Hospitality & Sales | Persoonlijk leiderschap

 

Onlangs heb ik de NLP Master Coach opleiding gevolgd bij Kurt, als vervolg op de NLP Practitioner en Master Practitioner. De NLP Coach opleiding bij Kurt was erg leerzaam en vooral ook ontzettend leuk om te doen. Wat het mij in het bijzonder heeft opgeleverd is het nog meer loslaten van ‘het denken in eigen oplossingen’. Hierdoor heb ik meer vertrouwen, focus en rust gekregen in mijn communicatie en coaching. En dat ik hierdoor nog sterker ben geworden in het spelen met taal, mijn luistervaardigheden, het stellen van vragen en het ontvouwen van iemands wereldbeeld, door het herkennen en veranderen van beperkende taalpatronen. Deze inzichten hebben mijn eigen veranderingsproces en daarmee ook de veranderingsprocessen bij een ander, ontzettend gestimuleerd. Zelf ben ik altijd erg nieuwsgierig geweest in communicatie en coaching. NLP en de trainingen van Kurt hebben mijn wereldbeeld verrijkt, een echte energizer en een passende aanvulling op mijn persoonlijke missie. Ik kan het iedereen aanraden om de opleiding NLP bij Kurt te volgen, maar je moet het zelf ervaren om overtuigt te zijn! Kortom, een groot compliment aan inspirator Kurt. Het is niet voor niets dat ik alle drie de opleidingen bij Kurt heb gevolgd; ik kan Kurt van harte aanbevelen vanwege zijn deskundigheid, humor, leergierigheid, doorzettingsvermogen en zijn praktijkgerichte aanpak met heel veel maatwerk. 
Kurt, ontzettend bedankt en mij heb je met NLP geïnspireerd!

 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner - NLP Master Practitioner - NLP Master Coach 

23 - 06 - 2017 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Jeroen Snoeijer

Jeroen Snoeijer

Lean Consultant | SAFe Program Consultant (SPC4)

 

Recentelijk een NLP workshop doorlopen met het team van Lean consultants waarin ik werkzaam ben. En Kurt? Ja, da's naast een heel inspirerende trainer/ coach ook een hele leuke en vriendelijke kerel. De workshop combineerde theorie met de nodige praktijk. Ik vind dat belangrijk; mooie inzichten leveren pas waarde voor me op, als ik ze kan toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Kortom, wil je meer weten over het reilen en zeilen met betrekking tot persoonlijke interactie & het bereiken van je doel middels communicatie, vergeet dan vooral niet om Kurt mee te nemen in je short list!

 

Genoten workshops:NLP dagcursus

18 - 06 - 2017 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Riana Buskens-van Dragt

Riana Buskens-van Dragt

CI&I Consultant at APG

 

Met veel enthousiasme heeft Kurt mij en het team waar ik in werk meegenomen in de wereld van nlp- meta you meta me. Hij is gedreven in wat hij doet en heeft ons team professionals de hele dag weten te boeien. Het smaakt naar meer! Maakt de theorie levendig met leuke en laagdrempelige oefeningen en legt vervolgens ook de relatie naar onze praktijk. Ik kan het geleerde meteen in de praktijk brengen.

 

Genoten workshops:NLP dagcursus

15 - 06 - 2017 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Mano Henssen 08 - 06 - 2017

Mano Henssen 08 - 06 - 2017

Electro instrumentatie technicus bij Sitech Services BV

 

Begin dit jaar heb ik de Cursus NLP practitioner gevolgd bij Kurt. Deze was in één woord geweldig! 
Door het enthousiasme en de gedrevenheid van Kurt word je meegesleept door de trainingen. Door middel van verschillende oefeningen krijg je handvaten aangereikt om in de praktijk toe te gaan passen, welke je door de flinke dosis humor niet snel zult vergeten. Door deze training leer je jezelf beter kennen en wordt inzichtelijk hoe je jezelf positief kunt beïnvloeden. Daarnaast krijg je methodes aangeleerd waarmee je anderen helpt zonder dat je ongevraagd advies geeft. 

 

Ik kijk uit naar een vervolg op deze training en zal mijn kans grijpen zodra ik de mogelijkheid heb. 
Deze training kan ik dan ook ten sterkste aanbevelen voor iedereen die graag aan zichzelf wilt werken.

 

Genoten opleidingen:NLP Practitioner

08 - 06 - 2017 = Score tussen 0/5: ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

1/4