Follow-up-sessies, wat is dat en waarom zou ik dit willen bij een NLP-opleiding?

Vanaf nu is het mogelijk om standaard bij elke officiële NLP-opleiding 5 follow-up-sessies te volgen. O.a. managers, coördinators, coaches, consultants, Agile coaches/ Scrum-masters en mensen die veel te maken hebben met communicatie voelen zich hierdoor aangesproken. Ook werknemers kunnen er veel baat bij hebben, bijvoorbeeld wanneer ze op het werk of privégebied een hulpvraag hebben. Deze follow-up-uren zijn bedoeld als een soort vraagbaak tijdens en na de NLP-opleiding,  voor bepaalde problematiek/ complexe situaties of startende problematiek waarbij men NLP wil toepassen.

NLP workshop angst is geen feit maar een tool!
De voordelen van follow-up sessies:

  • * 1 jaar geldig vanaf het moment dat de opleiding start
  • * te gebruiken voor consult ‘inwinnen van adviezen’, coaching of training
  • * zowel voor individuele problematiek als voor hulpvragen binnen een team
  • * voor zakelijke en privéproblematiek in te zetten
  • * maatwerk per persoon per hulpvraag
  • * middels skype op locatie van NLP Opleidingen Wegener, op locatie van de hulpvrager zelf in binnen- of buitenland
  • * In te zetten voor anderen in de omgeving van degene die de NLP-opleiding heeft gevolgd (dit alleen met toestemming!)
      Voorbeeld: een werknemer volgt de NLP-opleiding en heeft deze sessies niet nodig. Een collega (of iemand uit de privéomgeving) die een probleem heeft, wil hij graag helpen. Hij mag dan de betreffende follow-up-sessies aan diegene toekennen of geven.

Follow-up-sessies bestaan uit 30 - 90 minuten per sessie en zijn altijd exclusief reistijd, overnachting, materialen etc.

Het is ook mogelijk om deze sessies apart in te kopen als coach-training sessies. Wil je meer informatie, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen gaat nog sneller: 06-21650280 of 045-5424260.

 

Ps.: Het is mogelijk om NLP opleidingen, trainingen, cursussen, workshops te verzorgen op locaties als Amsterdam, Utrecht, Den bosch, Den haag, Breda, Eindhoven, Limburg enz. Middels open inschrijvingen, Incompany en ook op individuele basis! Wil je graag meer weten? Bel ons dan 045-5424260 of 06-21650280

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook