NLP Opleidingen Wegener wenst je een gezond, harmonisch en succesvol 2018!

 

Al een beetje bijgekomen van de kerstdagen en het oude jaar? Het nieuwe jaar is aangebroken en de meesten hebben goede voornemens en nieuwe doelen in beton gegoten voor 2018. De een wil graag een paar pondjes afvallen, de ander wil stoppen met roken, een nieuwe opleiding volgen of zelfstandig starten enz.

Plan van aanpak

Heb jij een plan van aanpak en is dat voldoende onderbouwd om jouw doel te verwezenlijken? Vooral interessant is wat je zou kunnen tackelen om je doel te bereiken. Vaak wordt het overschat en jaagt men extreem een doel na zonder over de gevolgen na te denken. Bijvoorbeeld te extreem diëten en geen rekening houden met de effecten op de gezondheid en de psychische gesteldheid. Vaak hoor ik mensen zeggen wanneer ze een dieet volgen: ‘Nog één week en ik mag weer gewoon eten.’ Dat is een vorm van geestelijke mishandeling, alsof je tijdelijk niets meer mag, terwijl diëten staat voor het Griekse woord diëta. Dat betekent het aanpassen van je leefstijl. (Dat geldt ook voor alle andere doelen zoals sporten, eigen bedrijf starten, stoppen met roken enz.) Wat is dan de oplossing? Simpel de Logische niveaus interventie!

Logische niveaus

Om nog meer zekerheid in te bouwen om je doel nog comfortabeler te behalen, is het een aanrader om met iemand de logische niveaus te doorlopen. Wellicht dat het nieuwe inzichten oplevert in wat je zou kunnen beperken. Wat ik overigens het meest interessant vind, omdat mensen vaak informatie inwinnen maar niet nadenken over wat hen wel kan belemmeren in hun doelstellingen. Door dit inzichtelijk te maken, kunnen mensen preventief voorzorgsmaatregelen treffen waardoor het gemakkelijker wordt om hun doel te bereiken. Weet je niet wat de logische niveaus zijn? Bezoek dan deze webpagina logische niveaus. Overigens zijn dit ook onderwerpen die vaak als hulpvraag in de NLP-opleidingen naar voren komen. Middels verschillende technieken nog meer inzichten krijgen in het doel en zekerheid krijgen in het behalen van het doel. Het kan ook zijn dat iemand ontdekt dat het doel dat men voor ogen heeft niet het echte doel was en dit verandert.

NLP-coach

Mocht je een doel hebben maar geen NLP-coach in je netwerk die de logische niveaus met je kan doorlopen, dan kun je bij mij terecht. Met ruim 9 jaar ervaring als NLP-Trainer-Coach kan ik je helpen om voldoende inzichten te krijgen in je doelstelling. En als het nodig is je te coachen om onwenselijk gedrag in je doelstelling te veranderen naar wenselijk gedrag! Voorbeeld: nog meer zelfvertrouwen, motivatie, rust of meer plezier ervaren waardoor jij je doel nog gemakkelijker kunt halen! Neem voor coaching een kijkje op www.wegenercoaching.nl voor meer informatie!

Wil jij de gratis vragenkaart ontvangen die gebruikt wordt bij deze techniek Logische Niveaus? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief en ontvang bij de volgende nieuwsbrief gratis de speciale Logische Niveaus-vragenkaart! Tevens krijg je ook nog een gratis NLP E-book wanneer jij je nu aanmeld.

Heb je een vraag?

Wil je graag meer informatie of direct een afspraak maken, bel dan naar Kurt Wegener: 045-542 42 60 of 06-21 65 02 80

Aanmeldformulier

NLP Dagcursus

Identity-reading Basic

NLP Nieuws


 

Bordspel Meta Me Meta You cadeau
t.w.v. € 79,50? Volg de NLP Dagcursus
en de Identity-reading Basic dag!
Meld je snel aan op is op!

Het eerste interactieve NLP bordspel ter wereld, meer informatie klik hier

           

Werknemers / eigenaren van deze bedrijven hebben gekozen voor NLP Opleidingen Wegener