Welke mensen leren NLP?

Mensen die geïnteresseerd zijn in NLP vanwege persoonlijke ontwikkeling, verandering en verbetering (ook in het werk).

Hoe werkt ‘t? Mensen leren automatisch en op een natuurlijke manier denken, communiceren en zich op een bepaalde manier te gedragen. Sommige manieren zijn nuttig, andere zijn nuttig geweest. Door te begrijpen hoe we leren, hoe we kunnen veranderen en hoe we onszelf kunnen verbeteren is het mogelijk om nieuwe gewoontes te ontwikkelen waardoor we gelukkiger zijn en meer succes hebben.
Door te begrijpen hoe je brein werkt en hoe taal je geest op een speciale manier beïnvloedt, kun je je manier van communiceren en denken structureren om daardoor de resultaten die je wilt behalen ook daadwerkelijk te behalen. Door te begrijpen hoe mensen denken en door deze denkpatronen te helpen veranderen door taalgebruik, kunnen NLP Practitioners mensen helpen hun emoties te controleren, ongewenste gewoontes of gedrag te veranderen of om beter met mensen om te gaan.

Of je nu al succesvol bent in jouw beroep, moeilijkheden hebt om om te schakelen naar een nieuwe positie of een eigen bedrijf wilt starten: NLP kan jou helpen om persoonlijk meesterschap te bereiken, te behouden of te verbeteren. Het brengt je dichter bij het bereiken van jouw zakelijke en persoonlijke doelen. Je zult ontdekken dat ieder aspect van jouw leven geraakt zal worden. Je zult significante verbeteringen ervaren in je relaties met anderen en misschien nog belangrijker: met jezelf!

Managers en ondernemers gebruiken NLP om sterke teams en relaties te ontwikkelen, zij verbeteren hun onderhandelingsvaardigheden en lossen problemen sneller op. NLP reduceert miscommunicatie en verhoogt de productiviteit.

Sales professionals leren met behulp van NLP technieken om een goed contact op te bouwen en om waarden te achterhalen bij hun gesprekspartners. Hierdoor zijn ze in staat de klant een optimaal aanbod te doen.

Trainers en opleiders leren met NLP nieuwe paradigma's om studenten te inspireren en te motiveren. Ze kunnen omgaan met een uitdagende leeromgeving. Ze ontdekken en ontwikkelen de leerstrategieën en denkvoorkeuren van zichzelf en van hun studenten.

Hulp- en zorgverleners krijgen nieuwe gereedschappen en leren nieuwe toepassingen als aanvulling op hun eigen technieken en krijgen aanvullende NLP inzichten om hun cliënten te helpen met die veranderingen die nodig zijn voor het helings- of zorgproces.

Artiesten en kunstenaars kunnen met NLP hun innerlijke blokkades overwinnen en hun creativiteit vergroten. Ze leren om zichzelf als professional beter te promoten en zich te verbinden met hun onbegrensde innerlijke bronnen. Hierdoor worden mogelijkheden om te performen en te creëren versneld.

Medische professionals leren aanvullende helingtechnieken die ervoor zorgen dat hun cliënten sneller kunnen herstellen. Maar zij leren met NLP ook om een betere kwaliteit informatie te verkrijgen door specifieke vraag- en communicatietechnieken. Hierdoor kan de behandeling prettiger verlopen en zullen cliënten er ontvankelijker voor zijn.

Massagetherapeuten, chiropractors en fysiotherapeuten leren effectieve verbale en psychologische skills die heling en relaxatie zullen bekrachtigen. Ontplooien van zelfverzekerde communicatie met cliënten en het begrijpen van de wisselwerking tussen fysieke en mentale gezondheid zorgen voor een adequate behandeling.

Advocaten, atleten, ouders en studenten - in feite iedereen die met andere mensen bezig is, of zichzelf persoonlijk wil ontwikkelen kan zeker veel vruchten plukken van NLP technieken en inzichten.

Interesse?

Heb je interesse in de training? Schrijf je dan meteen in via ons aanmeldformulier en ontvang binnen één dag je uitnodiging. Mocht je liever een optie willen op deze training zodat je nog ruimte hebt om erover na te denken of graag een offerte wilt ontvangen geef dit dan aan in het aanmeldformulier.
 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op. 

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook

Werknemers / eigenaren van deze bedrijven hebben gekozen voor NLP Opleidingen Wegener