Skip to main content

NLP Bootcamp opleiding
Binnen drie maanden coach!

Wordt veelzijdiger individueel of in teams, train / coach mensen op hun kwaliteiten!

"Hoop is de gevolgen aan een ander overlaten!"

NLP Bootcamp Opleiding

NLP Bootcamp Opleiding

Deze Bootcamp Combinatie bestaat uit een combinatie

van de NLP Practitioner opleiding, de NLP Master Practitioner opleiding en de Master Coach opleiding.

Jij bepaalt zelf de data waarop je deze opleidingen in chronologische volgorde volgt. Zie voor beschikbare data de agenda en maak een keuze. Je start met de NLP Practitioner daarna volg je de NLP Master Practitioner en aansluitend de Master Coachopleiding.

Waar gaat het over?

 In 3 maanden een allround coach worden is mogelijk door alle drie de NLP opleidingen te volgen als NLP Bootcamp opleiding.
Meer informatie

Wat levert het je op?

 Wordt veelzijdiger privé of zakelijk / individueel of in teams, train / coach mensen op hun kwaliteiten!
Meer informatie

Praktische Informatie

Het trainingsprogramma bestaat uit achttien interessante,  opleidingensdagen. Tijden zijn van 09.00 uur tot 18.00 uur.
Meer informatie

NLP Bootcamp Certificering

Certificeringen bij The society of Neuro-Linguistic Programming™. Persoonlijk getekend door Dr. Richard Bandler.
Meer informatie

WAT IS DE INVESTERING?

 De investering voor de NLP Practitioner opleiding inclusief certificering bedraagt € 5997
Meer informatie

Persoonlijk gesprek?

 Heb je vragen of wil je graag advies betreft het volgen van een NLP opleiding? Bijna altijd bereikbaar, bel:
045 542 42 60 of app: 0621650280

Alle data van workshops, trainingen en opleidingen vindt je in onze agenda. Er zijn overlappingen  in de workshops en opleidingen onderling.NLP agenda / kalender


NLP opleiding volgen in Heerlen of Veenendaal? Meld je dan hier aan.Waar gaat het over?

nlp pet

Deze Bootcamp Combinatie bestaat uit een combinatie van de NLP Practitioner opleiding, de NLP Master Practitioner opleiding en de Master Coach opleiding.

Jij bepaalt zelf de data waarop je deze opleidingen in chronologische volgorde volgt. Zie voor beschikbare data de agenda en maak een keuze. Je start met de NLP Practitioner daarna volg je de NLP Master Practitioner en aansluitend de Master Coachopleiding. Ons advies is om niet langer dan een periode van drie maanden tussen de opleidingen te nemen. De NLP Practitioner bestaat uit 6 intensieve, pragmatische opleidingsdagen, de NLP Master Practitioner uit 9 dagen en de NLP Master Coach uit 6 dagen.

NLP Practitioner opleiding

In de NLP Practitioneropleiding leer je op een andere manier te communiceren. Bewuster, waardoor je kritischer naar je eigen gedrag kijkt en bestaande, ongewenste, gedragingen kunt veranderen. Er gaat een wereld voor je open doordat je meer inzicht krijgt in hoe je met gebruik van je zintuigen efficiënt kunt communiceren.

Je leert niet alleen vaardigheden maar ook een veelheid aan technieken die ervoor zorgen dat je anders, bewuster communiceert waardoor het mogelijk is om gestelde doelen te behalen. Dit alles in een veilige omgeving en op een unieke wijze. Na deze 7 intensieve, leerzame dagen ben je in staat om het geleerde direct in de praktijk toe te passen, zowel zakelijk als privé. Wie wil dat nu niet?

Meer informatie over de NLP Practitioner opleiding vind je op de pagina: NLP Practitioneropleiding.

NLP Master Practitioner opleiding

Na succesvolle afronding van de NLP Practitioneropleiding start je met de 9-daagse NLP Master Practitioner. In de NLP Master Practitioneropleiding gaan wij dieper in op onder andere de volgende onderwerpen:

 • Het toepassen van taalpatronen.
 • Interventies die betrekking hebben op jouw overtuigingen en identiteit.
 • Onderzoek naar gedragsvoorkeuren.
 • Kennismaking met coach- en leiderschapsmodellen.
 • Het modelleren van uitstekend gedrag.
 • Uitdagingen waarbij je je eigen onderzoek uitvoert en presenteert.
 • Het omzetten van gedragsmodellen in overdraagbare technieken voor coaching en nog veel meer...

Meer informatie over de NLP Master Practitioneropleiding is te vinden op deze pagina: NLP Master Practitioneropleiding.

NLP Master Coach opleiding

Na het afronden van de NLP Practitioner- en Master Practitioneropleidingen ben je een meester in NLP. Je hebt alle ins en outs geleerd, praktische ervaring opgedaan en talloze technieken eigen gemaakt en toegepast. Wil je deze kennis naar een nog hoger niveau tillen? Dan is de aansluitende NLP Master Coachopleiding de juiste keuze. In deze opleiding maak je kennis met verschillende coachmodellen en leer je:

 • Hoe je veranderingsprocessen zowel bij jezelf als bij anderen kunt versnellen.
 • Sneller inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van je cliënten/collega's.
 • Onbevooroordeelde lichaamstaal te vertalen.
 • Groei- en doelenmodellen praktisch toe te passen.
 • Het volledige Wegener Frustratiemodel te begrijpen, evenals het Succes Team en Organisatiemodel.
 • Talenten en behoeften in kaart te brengen met behulp van coaching en opleiding, en nog veel meer...

Voor meer informatie over de NLP Master Coachopleiding, bezoek de volgende pagina: NLP Master Coachopleiding.

Hoe werkt het?

De bootcampcombinatie begint met het eerste deel van de NLP Practitioneropleiding, dat 6 dagen in beslag neemt. De certificering hiervan vindt plaats in het eerste deel van de NLP Master Practitioneropleiding.

Het tweede deel van de NLP Master Practitioneropleiding bestaat uit 9 opleidingsdagen, verdeeld over twee blokken. Het eerste blok omvat 6 aaneengesloten dagen, terwijl het tweede blok uit 3 opeenvolgende dagen bestaat, afgesloten met certificering.

Het derde deel bestaat uit 6 boeiende en praktijkgerichte opleidingsdagen, verdeeld over 2 blokken van 3 aaneengesloten dagen. Het tweede blok valt samen met het tweede blok van de NLP Master Practitioneropleiding, waar je ook je Master Coach certificeringopdracht moet voltooien voor je certificering.

Tijdens de opleiding worden huiswerkopdrachten gegeven. Deelnemers worden uitgenodigd om de theorie te bestuderen en verschillende praktijkopdrachten uit te voeren.

Voor de NLP Practitioneropleiding omvat de thuisstudie gemiddeld 4 tot 6 uur per week gedurende de hele opleiding. Inlevering van huiswerk is toegestaan van 1 dag voor tot maximaal 3 weken na de certificeringsdag.

Voor de NLP Master Practitioneropleiding dien je rekening te houden met 8 tot 16 uur thuisstudie per week gedurende de gehele opleiding. Deelnemers worden uitgenodigd om de theorie te bestuderen en verschillende praktijkopdrachten uit te voeren. De afronding van de opleiding omvat het presenteren van een persoonlijke modelleringsopdracht. Inlevering van deze opdracht is toegestaan van 3 dagen voor de certificeringsdag tot maximaal 2 weken na de certificeringsdag.Wat levert het je op?

NLP zorgt voor een nieuwe kijk op de werkelijkheid, voor 'out of the box' denken. We nemen de werkelijkheid waar door onze ogen, door onze eigen perceptie. En die perceptie, die manier van kijken, is gevormd door ons verleden, onze ervaringen, onze opvoeding en onze waarden en normen.

 • Een nieuwe kijk, of perceptie geeft nieuwe mogelijkheden om jouw doelen te bereiken. De NLP Practitioner opleiding zorgt voor nieuwe communicatieve vaardigheden zodat de communicatie met anderen effectiever verloopt. NLP leert je minder snel te oordelen. Zowel over jezelf als over anderen. Met NLP wordt je wereld groter. Meer weten over de NLP Practitioner opleiding?  klik hier.

Eigenlijk zou iedereen die de NLP Practitioner opleiding heeft gevolgd door moeten pakken en zich aanmelden voor de NLP Master Practitioner opleiding. Door de combinatie van beide opleidingen wordt je nog meer deskundig en kun je vol zelfvertrouwen met NLP aan de slag.

 • Heb jij ook vaker moeite met je omgeving, het gevoel dat je in een andere wereld leeft of zelfs een andere taal spreekt terwijl je toch echt denkt dat je duidelijk bent? Zowel zakelijk als privé? Binnen de NLP Master Practitioner opleiding maak je kennis met 53 verschillende denkstijlvoorkeuren. Je leert je eigen denkstijlvoorkeur herkennen maar ook die van anderen. Daardoor kun je “ander gedrag” eerder herkennen en ontstaat er niet alleen meer begrip maar weet je daar met gebruikmaking van de geleerde vaardigheden ook beter mee om te gaan.

Dit is slechts één van de onderwerpen die uitgebreid aan de orde wordt gesteld. De NLP Master Practitioner opleiding gaat niet alleen de diepte in met alle in de NLP Practitioner geleerde vaardigheden maar voegt hier essentiële onderdelen aan toe om zoveel mogelijk profijt van NLP te hebben, thuis en op je werk. Voor meer informatie klik hier.

 • In de NLP Master Coach opleiding leer je door zelfontwikkeling en kennis van modellen de vaardigheden om je klant op een efficiënte, snelle, manier naar een oplossing te begeleiden. Als manager of teamleider ben je in staat om jouw medewerkers te verbinden en de aanwezige talenten optimaal naar boven te halen en in te zetten. Hiermee behaal je op korte termijn al direct zichtbaar resultaat. Meer weten over de NLP Master Coach opleiding? klik hier.

Natuurlijk is het geleerde direct toepasbaar in de praktijk waardoor je snel resultaat gaat zien.

NLP is begin jaren '70 ontwikkeld door twee Californische studenten (Bandler en Grinder). Sindsdien heeft NLP miljoenen mensen over de hele wereld geholpen in management, carrière, onderwijs, familie en relaties, sport, marketing & sales, gezondheid en spiritualiteit.Praktische informatie

Tijdsinvestering

nlp pet

De NLP Bootcamp bestaat uit het volgen van de PractitioneropleidingMaster Practitioneropleiding én de NLP Master Coachopleiding. In deze drie opleidingen leer je niet alleen de basis, maar maak je ook een diepgaande analyse in persoonlijke verandering door het ontdekken van gedragspatronen. Deze patronen kunnen ons belemmeren om het maximale uit onszelf en ons leven te halen. Tijdens de opleidingen werken we in groepen, wat ons in staat stelt om de theorie op een creatieve manier in de praktijk te brengen.

Tijdsinvestering

De Practitioner-opleiding bestaat uit 6 dagen, terwijl de Master Practitioner-opleiding uit 9 dagen bestaat, verdeeld over twee blokken. Het eerste blok omvat 6 aaneengesloten dagen, gevolgd door een tweede blok van 3 opeenvolgende dagen, afgerond met certificering.

Het derde deel bestaat uit 6 boeiende en praktijkgerichte opleidingsdagen, verdeeld over 2 blokken van 3 aaneengesloten dagen. Het tweede blok valt samen met het tweede blok van de NLP Master Practitioner-opleiding, waar je ook je Master Coach-certificeringopdracht moet voltooien voor je certificering.

09.00 – 9.30 uur

inloop onder het genot van een kopje koffie of thee

9.30 uur

start ochtendprogramma

rond 11.00 uur

pauze

11.15 uur

voortgang ochtendprogramma

13.00 – 13.45 uur

lunchpauze

13.45 – 15.30 uur

start middagprogramma

rond 15.30

pauze

15.45 – 18.00 uur

voortgang middagprogramma

Deze tijden zijn richtlijnen waarvan afgeweken kan worden. Als we lekker in de flow zitten, gaan we gewoon door. Als we wat vermoeid raken (hoewel dat eigenlijk zelden voorkomt), nemen we een korte pauze. Elke opleiding wordt op maat aangeboden. Dat betekent dat we inspelen op de behoeften en vragen van elke groep. De opleiding is inclusief een syllabus, schrijfmateriaal en drankjes zoals koffie, thee en water. Voor de lunch dien je zelf te zorgen, maar als je wilt, kunnen wij suggesties doen.

Voor de NLP Practitioneropleiding omvat de thuisstudie gemiddeld 4 tot 6 uur per week gedurende de hele opleiding. Huiswerk mag worden ingeleverd van 1 dag voor tot maximaal 3 weken na de certificeringsdag.

Voor de NLP Master Practitioneropleiding moet je rekening houden met 8 tot 16 uur thuisstudie per week gedurende de gehele opleiding. Deelnemers worden uitgenodigd om de theorie te bestuderen en verschillende praktijkopdrachten uit te voeren. De afronding van de opleiding omvat het presenteren van een persoonlijke modelleringsopdracht. Inlevering van deze opdracht is toegestaan van 3 dagen voor de certificeringsdag tot maximaal 2 weken na de certificeringsdag.

Vervoer

Kom je met de auto dan klik op een van de locaties hieronder om op google maps je route te plannen.

Locaties

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer raadpleeg dan http://9292.nl.

Betalingsvoorwaarden

Na aanmelding ontvang je een factuur. De betaling dien je na ontvangst van de factuur te voldoen. Wanneer het volledige bedrag is betaald, is de aanmelding definitief. Het is mogelijk de NLP-training in termijnen te betalen, dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Uiteraard krijg je een factuur na de laatste betaling.

Heb je de training betaald, dan blijft het recht op het volgen van de training bestaan, ongeacht op welke datum je de training wilt starten. Ook al zou dat bijvoorbeeld pas over 2 jaar zijn. Na aanmelding en betaling voor een opleiding dan gaat deze altijd door, ongeacht het aantal deelnemers. Ben je de enige deelnemer dan geniet je van een individuele opleiding die normaal gesproken vele malen duurder is!

 Overige informatie

 • Vooropleiding: Minimaal MBO niveau.

 • Groepsgrootte: Maximaal 14 deelnemers.

 • Betalingsregeling? Mogelijk.

 • 60 nascholingspunten: BGN.

 • Opleidingslocaties: Heerlen of Veenendaal

Flexibiliteit

Kun je een dag of middag door omstandigheden niet bijwonen? Dan kan deze altijd later nog worden ingehaald zonder dat we extra kosten in rekening brengen.NLP PRACTITIONER CERTIFICERING

nlp petWanneer je bij NLP-opleidingen Wegener een volledige NLP-opleiding afrondt, ben je automatisch gelisenceerd en internationaal erkend gecertificeerd door dr. Richard Bandler en The Society of Neuro-Linguistic Programming™. Richard Bandler ondertekent je certificaat persoonlijk.

De voordelen van certificering

 • Wanneer je de NLP Practitioner-opleiding hebt afgerond geeft het toegang tot het volgen van de NLP Master Practitioner-opleiding.
 • Het staat voor kwaliteit als NLP professional omdat je een goede, erkende NLP-opleiding hebt gevolgd.
 • Je mag gebruik maken van de officiële NLP-kwaliteitslogo’s.
 • Je bent 2 jaar lid van de Society. Daarna kun je je lidmaatschap gratis verlengen door aan de The Society of NLP te melden op welke wijze je de afgelopen 2 jaar NLP hebt toegepast. 
 • De certificering is inbegrepen in het cursusgeld.

Wil je gecertificeerd worden?

Na aanmelding voor de opleiding ontvang je een uitnodiging met bijgevoegd de aanvraagformulieren voor certificatie. Vul deze in tweevoud in en geef ze op de eerste opleidingsdag af. Wij zorgen voor de verdere afhandeling.

nlp pet Meld je direct aan

Wacht niet langer maar meld je direct aan dan ontvang je binnen één dag een uitnodiging voor deelname. Twijfel je nog maar wil je toch een optie op deelname of wil je eerst een offerte ontvangen? Geen probleem, je kunt dit aangeven op het aanmeldformulier.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.