Skip to main content

NLP Master Practitioner opleiding
Verdieping in coach en leiderschapskwaliteiten

De opleiding biedt ook middelen om communicatiemodellen te ontwikkelen en sprekersangst te overwinnen.

"Maak van een complex probleem een simpel probleem dan vind je ook een simpele oplossing!"

NLP Master Practitioner opleiding

NLP Master Practitioner opleiding

De Master opleiding leert

je nog beter de communicatiestijlen van je gesprekspartner te onderkennen en te herkennen. Dit maakt dat je flexibel in je communicatie kunt zijn en daardoor sneller je doel kunt bereiken.

Waar gaat het over?

Heb jij ook vaker moeite met je omgeving, het gevoel dat je in een andere wereld leeft of zelfs een andere taal spreekt terwijl je toch echt denkt dat je duidelijk bent,
Meer informatie

Wat levert het je op?

In mijn relaties, durven (aanspreken, uitspreken, afspreken, …), samenwerken, ondernemen en leiderschap ervaar ik alleszins een enorm positief verschil.
Meer informatie

Praktische Informatie

Het trainingsprogramma bestaat uit negen leerzame en interessante,  opleidingensdagen. Tijden zijn van 09.00 uur tot 18.00 uur.
Meer informatie

NLP master Practitioner Certificering

Certificeringen bij The society of Neuro-Linguistic Programming™. Persoonlijk getekend door Dr. Richard Bandler.
Meer informatie

WAT IS DE INVESTERING?

 De investering voor de NLP Practitioner opleiding inclusief certificering bedraagt € 2897
Meer informatie

Persoonlijk gesprek?

 Heb je vragen of wil je graag advies betreft het volgen van een NLP opleiding? Bijna altijd bereikbaar, bel: 045 542 42 60 of app: 0621650280

Alle data van workshops, trainingen en opleidingen vindt je in onze agenda. Er zijn overlappingen  in de workshops en opleidingen onderling.NLP agenda / kalender


NLP opleiding volgen in Heerlen of Veenendaal? Meld je dan hier aan.Waar gaat het over?

nlp pet

Wil je nog meer halen uit de NLP Practitioner opleiding?

Volg dan de NLP Master Practitioneropleiding die hier uitstekend op aansluit. Je hebt de keuze uit de NLP Master Practitioner basisopleiding van zes dagen zonder certificering of de NLP Master Practitioner volledige opleiding die negen dagen duurt en die je afsluit met een officieel internationaal erkend certificaat.

Communicatie

In de NLP Practitioneropleiding heb je geleerd op een andere manier, bewuster, te communiceren, welke factoren van invloed zijn en hoe je deze op een positieve manier inzet om bestaande, ongewenste gedragingen te veranderen.

In de NLP Master Practitioneropleiding maken we een verdiepingsslag. Hier volgen enkele onderwerpen die aan bod komen:

- Toepassen van taalpatronen.
- Interventies die betrekking hebben op jouw overtuigingen en identiteit.
- We gaan de gedragsvoorkeuren onderzoeken.
- Je maakt kennis met coach- en leiderschapsmodellen.
- We gaan het hebben over modelleren van excellent gedrag.
- We dagen je uit tot het uitvoeren en presenteren van een eigen onderzoek.
- Je leert hoe je gedragsmodellen kunt omzetten in overdraagbare technieken voor coaching.

En natuurlijk nog veel meer. Ook in deze opleiding werken we in groepen waardoor je de theorie op een speelse, maar zeer efficiënte manier direct in praktijk kunt brengen.

Wat kun je verwachten?

 • Je leert de vaardigheden van de NLP Practitioneropleiding nog beter in te zetten.
 • Je leert verbanden in de technieken te zien waardoor je deze op een creatieve, efficiënte manier kunt gebruiken.
 • De praktijk heeft uitgewezen dat de deelnemers aan de NLP Master opleiding elkaar vanwege de sterke motivatie op een hoger niveau weten te tillen.
 • Je werkt aan zelfontwikkeling door het uitvoeren en presenteren van een zelfgekozen onderzoek.
 • Uiteraard wisselen theorie en praktijk ook in deze opleiding op een prettige manier af in een veilige omgeving. Dit alles op een professionele manier begeleid door een enthousiaste trainer.

Tijdens deze intensieve opleidingsdagen ga je direct verschil merken door zelfontwikkeling en een schat aan kennis over NLP en de praktische toepassing daarvan, zowel privé als zakelijk. Wat levert het je op?

Eigenlijk zou iedereen die de NLP Practitioneropleiding heeft gevolgd door moeten pakken en zich aanmelden voor de NLP Master Practitioner. Door de combinatie van beide trainingen ben je nog meer deskundig en kun je vol zelfvertrouwen met NLP aan de slag.

Hier kun je lezen wat je voorgangers na het volgen van de NLP Master Practitioner opleiding hebben ervaren:

 • “De Master opleiding leert je nog beter de communicatiestijlen van je gesprekspartner te onderkennen en te herkennen. Dit maakt dat je flexibel in je communicatie kunt zijn en daardoor sneller je doel kunt bereiken.”  
 • “NLP heeft mij inzicht gegeven in mijn identiteit en mij enorm geholpen in de transitie van loondienst naar zelfstandige. Mede dankzij NLP en Kurt heb ik mijn eigen propositie helder en ben ik in staat om anderen echt te helpen in veranderen en verbeteren.”  
  • “De NLP master Coach opleiding is een aanrader voor iedereen en zeker voor gewichtsconsulenten. Ik heb geleerd hoe ik mijn klanten nog beter kan coachen, bijvoorbeeld door het stellen van betere vragen en het opstellen van betere doelen samen met mijn klanten. Door het toepassen van NLP ontstaat er een positieve gedragsverandering en behalen we ook werkelijk resultaten.” 
  • “Wat ik geweldig vond aan de opleiding is voornamelijk het maatwerk en de specificiteit voor mij als professional waardoor ik het geleerde meteen in het werkveld kan toepassen.”  
  • “Door de NLP Master Coach opleiding ben ik nog sterker geworden in het spelen met taal, mijn luistervaardigheden, het stellen van vragen en het ontvouwen van iemands wereldbeeld, door het herkennen en veranderen van beperkende taalpatronen.”

  Heb jij ook vaker moeite met je omgeving, het gevoel dat je in een andere wereld leeft of zelfs een andere taal spreekt terwijl je toch echt denkt dat je duidelijk bent, zowel zakelijk als privé? Bij de NLP Master Practitioneropleiding maak je kennis met 53 verschillende denkstijlvoorkeuren. Je leert je eigen denkstijlvoorkeur herkennen maar ook die van anderen. Daardoor kun je ander gedrag eerder herkennen en ontstaat er niet alleen meer begrip maar weet je daar met gebruikmaking van de geleerde vaardigheden beter mee om te gaan.

  Dit is slechts een van de onderwerpen die uitgebreid aan de orde komen. De NLP Master Practitioneropleiding gaat niet alleen de diepte in met alle in de NLP Practitioner geleerde vaardigheden maar voegt hier essentiële onderdelen aan toe om zoveel mogelijk profijt van NLP te hebben, thuis en op je werk.  Praktische informatie

  Tijdsinvestering

  nlp pet

  De NLP opleidingen worden zowel in Heerlen als in Veenendaal gegeven. Op verzoek bestaat de mogelijkheid om de opleidingen in company of op een andere locatie te organiseren.

  Het trainingsprogramma bestaat uit 9 interessante, pragmatische opleidingsdagen die verdeeld zijn over twee blokken. Het eerste blok bestaat uit 6 aaneensluitende dagen. Het tweede blok bestaat uit 3 aaneensluitende dagen die afgerond worden met certificering.

  09.00 – 9.30 uur

  inloop onder het genot van een kopje koffie of thee

  9.30 uur

  start ochtendprogramma

  rond 11.00 uur

  pauze

  11.15 uur

  voortgang ochtendprogramma

  13.00 – 13.45 uur

  lunchpauze

  13.45 – 15.30 uur

  start middagprogramma

  rond 15.30

  pauze

  15.45 – 18.00 uur

  voortgang middagprogramma

  Deze tijden zijn richtlijnen waarvan afgeweken kan worden. Zitten we lekker in de flow dan gaan we nog even door, zakken we een beetje in (hoewel dat eigenlijk niet voorkomt) dan nemen we even een korte pauze. Elke opleiding bieden wij op maat aan. Dit betekent dat voor elke groep op de behoefte en de vraag ingespeeld wordt. Inbegrepen zijn een syllabus, pen en papier, evenals koffie, thee en water. Voor de lunch dien je zelf zorg te dragen. Mocht dat wenselijk zijn dan kunnen wij hiervoor wel enkele suggesties doen.

  Voor de NLP Master Practitioner opleiding moet je rekening houden met 8 tot 16 uren thuisstudie gedurende de gehele opleiding. Hierbij wordt de deelnemer uitgenodigd om zich de theorie eigen te maken en ook een aantal praktijk opdrachten uit te voeren. De afronding van de opleiding bestaat uit het presenteren van een persoonlijke modelleringsopdracht. Inleveren mag 3 dagen voor de certificeringsdag of tot max 2 weken na de certificeringdag.

  Vervoer

  Kom je met de auto dan klik op een van de locaties hieronder om op google maps je route te plannen.

  Locaties

  Openbaar vervoer

  Kom je met het openbaar vervoer raadpleeg dan http://9292.nl.

  Betalingsvoorwaarden

  Na aanmelding ontvang je een factuur. De betaling dien je na ontvangst van de factuur te voldoen. Wanneer het volledige bedrag is betaald, is de aanmelding definitief. Het is mogelijk de NLP-training in termijnen te betalen, dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Uiteraard krijg je een factuur na de laatste betaling.

  Heb je de training betaald, dan blijft het recht op het volgen van de training bestaan, ongeacht op welke datum je de training wilt starten. Ook al zou dat bijvoorbeeld pas over 2 jaar zijn. Na aanmelding en betaling voor een opleiding dan gaat deze altijd door, ongeacht het aantal deelnemers. Ben je de enige deelnemer dan geniet je van een individuele opleiding die normaal gesproken vele malen duurder is!

   Overige informatie

  • Vooropleiding: Minimaal MBO niveau.

  • Groepsgrootte: Maximaal 14 deelnemers.

  • Betalingsregeling? Mogelijk.

  • 60 nascholingspunten: BGN.

  • Opleidingslocaties: Heerlen of Veenendaal

  Flexibiliteit

  Kun je een dag of middag door omstandigheden niet bijwonen? Dan kan deze altijd later nog worden ingehaald zonder dat we extra kosten in rekening brengen.  NLP MASTER PRACTITIONER CERTIFICERING

  nlp petWanneer je bij NLP-opleidingen Wegener een volledige NLP-opleiding afrondt, ben je automatisch gelisenceerd en internationaal erkend gecertificeerd door dr. Richard Bandler en The Society of Neuro-Linguistic Programming™. Richard Bandler ondertekent je certificaat persoonlijk.

  De voordelen van certificering

  • Wanneer je de NLP Master Practitioner-opleiding hebt afgerond geeft het toegang tot het volgen van de NLP Master Coach-opleiding.
  • Het staat voor kwaliteit als NLP professional omdat je een goede, erkende NLP-opleiding hebt gevolgd.
  • Je mag gebruik maken van de officiële NLP-kwaliteitslogo’s.
  • Je bent 4 jaar lid van de Society. Daarna kun je je lidmaatschap gratis verlengen wanneer je minimaal elk jaar een terugkomdag hebt bijgewoond bij NLP Opleidingen Wegener.
  • De certificering is inbegrepen in het cursusgeld.

  Wil je gecertificeerd worden?

  Na aanmelding voor de opleiding ontvang je een uitnodiging met bijgevoegd de aanvraagformulieren voor certificatie. Vul deze in tweevoud in en geef ze op de eerste opleidingsdag af. Wij zorgen voor de verdere afhandeling.

  nlp pet Meld je direct aan

  Wacht niet langer maar meld je direct aan dan ontvang je binnen één dag een uitnodiging voor deelname. Twijfel je nog maar wil je toch een optie op deelname of wil je eerst een offerte ontvangen? Geen probleem, je kunt dit aangeven op het aanmeldformulier.

  Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

  NLP Master Practitioner opleiding

  Je hebt de NLP Master Practitioneropleiding gevolgd en je bent er klaar voor om door te gaan met NLP? Neem dan deel aan de NLP Master Coach opleiding.

  nlp pet

  Je bent inmiddels een master in de NLP, kent alle ins en outs, hebt praktische ervaring opgedaan en veel technieken je eigen gemaakt en toegepast. Wil je deze kennis naar een nog hoger niveau tillen? Volg dan deze NLP Master Coachopleiding. 

  De titel van de opleiding zegt het al: we gaan NLP en coaching met elkaar verbinden. In deze opleiding maak je een verdiepingsslag, zowel in individuele gedragsverandering als in teamverband. Dit gebeurt door het zoeken naar patronen in gedrag. Patronen die ons verhinderen het optimale uit onszelf en uit anderen te halen.

  Hier kun je lezen wat je voorgangers na het volgen van de NLP Master Coach opleiding hebben ervaren:

  • “In de NLP Master Coach opleiding krijg je nog meer inzicht in de technieken. Daardoor kun je deze technieken op een creatieve en verantwoorde wijze combineren zodat je een maximaal resultaat behaalt.” 
  • “De echte test of deze opleiding voor mij werkt, is wat ze uiteindelijk bijdraagt in mijn dagelijks leven. In mijn relaties, durven (aanspreken, uitspreken, afspreken, …), samenwerken, ondernemen en leiderschap ervaar ik alleszins een enorm positief verschil.” 

  Meer informatie over de NLP Master Coach opleiding Klik hier

  Persoonlijk advies

  Kun je geen keuze maken en heb je daar hulp bij nodig?

  Wij helpen je bij om- en bijscholing, kennisverbreding en vaardigheidstrainingen ter verhoging van je prestaties in je huidige functie op velerlei gebied. Wil je je omscholen naar een nieuwe functie ? Of sta je als werkgever voor de uitdaging om je medewerkers bij te scholen vanwege een veranderend werkveld? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies. Wij zijn bijna altijd bereikbaar 045 5424260.  Alle NLP Opleidingen