Skip to main content
NLP Coaching

Mijn naam is Kurt Wegener en ik ben sinds 2008 actief als NLP-coach en -trainer. Al geruime tijd help ik mensen met vraagstukken op zakelijk en privégebied. Deze vraagstukken zijn door de jaren heen erg breed en dat heeft ervoor gezorgd dat ik nog sterker ben geworden in mijn professie. Als coach geef ik geen advies. Ik laat jou zelf ontdekken wat je nodig hebt. Wanneer dit helder is, zal ik middels een interventie de oplossingen zodanig integreren dat dit jouw nieuwe gedrag wordt. Er is wel een vereiste en dat is dat je wilt veranderen, anders zal deze coachvorm je niet helpen. Ik sta bekend als een coach die lastige vragen stelt waardoor jij moet nadenken, ‘werken’. Dit kan uiterst confronterend zijn maar het is vaak noodzakelijk om uit je vicieuze gedachtetunnel te komen. (Je weet niet wat NLP is? lees dan eerst wat is NLP en kom dan terug.)
 
No nonsens coach

Als blijkt tijdens het intakegesprek dat ik je niet kan helpen omdat we misschien te veel sessies moeten doen of omdat de problematiek te complex is dan zal ik je eventueel doorverwijzen naar een andere deskundige.

Mijn uitgangspunt is dat een probleem in één tot maximaal vijf sessies moet zijn opgelost. Dit ook omdat deze coachsessies niet worden vergoed door de verzekeraar. Let op, ik ben geen psycholoog waar je alleen maar een verhaal achterlaat, maar een NLP-coach die samen met jou het gewenste resultaat wil bereiken. Dat wil zeggen dat ik vooral geïnteresseerd ben in je potentie, talenten, kwaliteiten en mogelijkheden en minder in je probleem hoewel dit ook aandacht krijgt in het begin van het gesprek. Het gaat er mij om dat NIET ik maar jij begrijpt wat er achter het probleem zit waardoor je gemakkelijker de oplossing vindt!

Hoe werk ik?

Het intakegesprek vindt telefonisch plaats gedurende maximaal 15 minuten. Aan de hand van de intake doe ik een voorstel. Dat kan betekenen dat we een sessie of traject plannen. Kan ik je niet helpen dan stel ik voor om je te verwijzen naar de betreffende coach of therapeut die ik in mijn netwerk heb. Wanneer we wel aan de slag gaan, krijg je naast de sessies ook follow-ups. Dat wil zeggen dat we het resultaat borgen.

Wie coach ik?

Mensen op zowel privé- als op zakelijk gebied. 

Privé problematiek op individueel gebied of in relaties. Denk aan gezin, partner, familie, collega's etc.

Zakelijk kun je denken aan executive coaching, team- en individuele coaching. Zakelijk kun je mij inhuren door sessies in te kopen (meestal vanaf 20+ sessies met een geldigheid van één jaar) tegen een gereduceerd tarief als CPO wat staat voor Chief Psychology Officer.

Tarieven

  Voor particulieren: 
  * 1 coachsessie  € 127
  * 3 coachsessie  € 347
  * 5 coachsessie  € 497

Werklocatie
Heerlen of naar eigen keuze, houd er wel rekening mee dat er evt. extra onkosten in rekening worden gebracht.

  Voor bedrijven: 

  * 1 coachsessie  € 247
  * 3 coachsessie  € 697
  * 5 coachsessie  € 997

Je wilt graag meer sessies inkopen als bedrijf? Neem dan contact op middels het contact formulier, bellen mag ook.

Welke cliënten zouden baat kunnen hebben met een NLP coach traject?
Denk aan hulpvragen als;

● Inzicht krijgen in de eigen persoonlijkheid en mogelijkheid ● Traumatische ervaringen ● burn-out / bore-out problematiek ● Angsten en Fobieën ● Motivatie en Prestatie problemen ● Angsten overwinnen zoals ● Vliegangst ● Faalangst ● Angst voor tandartsbehandelingen of ziekenhuizen ● Naalden ● Allergieën ● Hoogtevrees ● Examenvrees (voor school of Rijexamen) ● Spanning- en stress beheersing ● Minderwaardigheidsgevoelens ● Psychosomatische klachten ● Gevolgen van pesten, op school of het werk ● Chronische pijnklachten ● Opbouwen van Zelfvertrouwen ● Stressbeheersing ● Eetverslaving ● Dwangmatigheden ● Verlies en rouwverwerking ● Als piekeren je leven beheerst ● leren effectieve doelen te stellen ● Meer zelfrespect en zelfvertrouwen ontwikkelen ● Bewust worden van persoonlijke vermogens ● Coachen in zelfanalyse ● Leren gebruik te maken van persoonlijke aanleg ● Luisteren naar je lichaam ● Het optimaliseren van communicatieve vaardigheden ● Assertiviteit ● Prestatie en grenzen kunnen Stellen ● Omgaan met kritiek ● Verbetering tussen het contact van werknemer en werkgever ● Verbetering van het contact met collega´s ● Verbetering van het contact met klanten

staat jou hulpvraag er niet bij? neem contact met me op wellicht kan ik je toch helpen!