NLP Opleidingen Wegener & Meta Me Meta You is in maart 2009 opgericht door Kurt Wegener. NLP Coach Trainer Kurt Wegener
Maar wie is Kurt Wegener nu eigenlijk?

Kurt:

Persoonlijk ben ik erg gehecht aan zelfontplooiing en persoonlijke groei. Ik zeg dan ook regelmatig: "Je wordt pas meester wanneer je ervoor kiest om altijd leerling te blijven!". Ik ben ook continu bezig met het bevorderen van mijn zelfontplooiing door het verbreden en vergroten van mijn kennis en het versterken van persoonlijke kenmerken. Een aantal kenmerken staan bij mij hoog in het vaandel; zelfstandigheid, onafhankelijk, betrouwbaar, motiverend, flexibel, inspirerend.Neuro linguïstisch Programmeren (NLP) is voor mij een instrument geweest om deze zelfontplooiing te ondersteunen en te stimuleren.

NLP als omslagpunt

Een aantal jaar geleden heb ik in een ernstig auto ongeluk meegemaakt. Na deze ingrijpende gebeurtenis was ik genoodzaakt mijn leven anders in te delen en vorm te geven. Ik heb in deze moeilijke periode veel baat gehad bij NLP. Het heeft mij als persoon ontzettend gesterkt en ook op professioneel vlak heeft NLP vele deuren voor mij geopend. 

Ongekende mogelijkheden

Wat ik met de tijd heb geleerd, is voornamelijk de oneindige potenties die je creëert wanneer je van start gaat met het inzetten van NLP methoden. Tuurlijk is inzet hierbij het voornaamst vereiste.
Met mijn vastberadenheid en grote inzet was ik na enkele jaren zover gevorderd dat ik zelfstandig ondernemer ben geworden. Met mijn onderneming mag ik nu met hart en ziel andere mensen leren wat NLP voor hen kan betekenen. Welke methoden hen op persoonlijk en op professioneel gebied kunnen helpen nog beter te functioneren en nóg beter de kwaliteit uit het leven te halen.

Samen delen

Dit geluk, dat ik na hard werken heb gevonden, wil ik graag kunnen delen met medemensen.
Een aantal aspecten van mijn trainingen en daarbij een aantal aspecten van mij als persoon, maken het dat ik vol enthousiasme en via een persoonlijke en eerlijke weg, een groot aantal mensen heb mogen inspireren.

 Gecertificeerd door Richard Bandler 
Dr. Richard Bandler is mede-grondlegger van NLP en oprichter van The Society of Neuro Linguistic Programming™. Voor meer informatie over deze inspirerende man, klik hier.
 Ervaringsdeskundige 
Ik heb opgemerkt dat de mensen het in de praktijk erg motiverend en zelfs inspirerend vinden dat ik zelf problemen overwonnen heb en er sterker uit ben gekomen.
 Enthousiast en persoonlijk
Bij mij draait het om één ding; mijn cursisten. (zie ook aanbevelingen op mijn LinkedIn profiel)
 Passie en inspiratie 
Mijn slogan: “Je wordt pas meester wanneer je ervoor kiest om altijd leerling te blijven”.

Kurt Wegener, een communicator met een personal branding!

NLPcursus LinkedIn NLPopleiding Pinterest NLPpractitioner Instagram NLPworkshop Twitter NLPtraining Facebook