Skip to main content

NLP zakelijk

NLP zakelijk individueel of teams training & coaching

Erkend NLP opleiding- en trainingsinstituut Wegener organiseert regelmatig terug komdagen om de kwaliteit te borgen!

NLP inhouse dagcursus

Door zelfontworpen modellen de communicatie in hoog tempo efficiënter in een organisatie en op de werkvloer toe te passen.
Meer informatie

Teamcoaching & training

 Identity-reading! (follow-ups = onderdeel!)
Meer informatie

Individuele opleiding

 Nog krachtiger dan de groepsopleiding omdat we dieper op de materie en de persoonlijke behoeften kunnen ingaan. 
Meer informatie

individuele coaching

 Door een persoonlijk ontwikkeling te ondergaan ben je in staat doelgericht elke kwaliteit te versterken die in je even bestaat.
Meer informatie

NLP en Outplacement

Wanneer een bedrijf door noodzaak moet reorganiseren, kunnen werknemers een outplacementtraject aangeboden ...
Meer informatie

Persoonlijk gesprek?

 Heb je vragen of wil je graag advies betreft het volgen van een NLP opleiding? Bijna altijd bereikbaar, bel: 045 542 42 60 of app: 0621650280

Alle data van workshops, trainingen en opleidingen vindt je in onze agenda. Er zijn overlappingen  in de workshops en opleidingen onderling.NLP agenda / kalenderNLP inhouse Dagcursus voor bedrijven

nlp pet

NLP Opleidingen Wegener verzorgt ook dagcursussen bij organisaties op locatie. Denk aan teambuilding, communicatie, sales en servicegerichte cursussen. Dit kunnen we ook in combinatie met coaching inzetten om bijvoorbeeld teams en afdelingen beter te laten samenwerken. De combinatie met coaching zorgt voor een positieve mentale verbinding en borging van de resultaten bij individu en omgeving.

De naam organisatie doet recht toe aan het feit dat het gaat om een samenbundeling van kennis, kwaliteiten en de kracht van minimaal 3 of meer personen. Doel van een organisatie is primair om middelen en activiteiten te gebruiken om producten en/of diensten af te zetten die voorzien in een behoefte. Met de juiste training of coachbegeleiding werkt de organisatie intern nog efficiënter samenwerken. 

Hierdoor:

 • versterkt het teamworkgehalte. (samenwerking)
 • verhoogt het werkplezier .
 • beïnvloedt het de sfeer positief.
 • voedt het de ontwikkelingsbehoefte.
 • versterkt het de loyaliteit en verantwoordelijkheid.
 • borgt het de resultaten nog meer.
 • verlaagt het ziekteverzuim.
 • werkt het omzet verhogend.

Hoe doen we dit en met welke gereedschap gaan we aan de slag? Wij maken gebruik van NLP-coachmethodieken en zelfontworpen modellen waardoor de communicatie in hoog tempo efficiënter is in een organisatie en op de werkvloer.

We zijn vooral erg pragmatisch en werken naar het resultaat van de teams en de afdelingen. Ook zorgt onze methode ervoor dat werknemer en werkgever dichter bij elkaar komen te staan door elkaars behoefte in kaart te zetten en deze samen te laten komen, bijvoorbeeld inzoomen op de tevredenheid bij werknemers en werkgevers op bepaalde functies en taken. Hierdoor is snel duidelijk waar de productiviteit hoog ligt en waar andere productiviteit stagneert. Met name het laatste zal belangrijk zijn voor werknemer en werkgever. Hiervoor maken we gebruik van o.a. assessments en identity-reading trainingen. Er ontstaat meer verbinding, verbreding en versterking in organisaties.

Efficiëntie kan alleen wanneer je van een organisatie een cultuur maakt!

Het grote bereiken start met een klein stapje. Wil je meer weten? Neem dan contact op via dit contact formulier of neem telefonisch contact op met een van bovenvermelde telefoonnummers. Wil je jouw bedrijf meteen aanmelden? Ga dan naar dit aanmeldformulier.Teamcoaching & training

Transformeer Je Team:

Verandermanagement en Teamwork via NLP-gebaseerde Coachtrainingen

In de snel evoluerende zakenwereld is de sleutel tot succesvolle bedrijfsprestaties vaak verankerd in effectief verandermanagement en samenwerking binnen teams. Een innovatieve benadering die steeds meer terrein wint, is het gebruik van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) in team- en coachtrainingen. Deze aanpak streeft naar een diepgaande verandering in denk- en gedragspatronen om een betere samenwerking te bereiken en nieuwe resultaten te verankeren.

Teamtrainingen, geworteld in NLP-principes, richten zich op het ontketenen van het volledige potentieel van individuele teamleden door bewustzijn en begrip van elkaars denkstijlen en communicatievoorkeuren te vergroten. NLP biedt praktische tools om effectievere communicatie te bevorderen, conflicten te verminderen en een positieve teamdynamiek te bevorderen. Door het creëren van een gemeenschappelijke taal binnen het team worden obstakels overwonnen en ontstaat er een klimaat van wederzijds begrip.

De kracht van NLP komt ook tot uiting in coachtrainingen, waar coaches leren hoe ze NLP-technieken kunnen gebruiken om individuen en teams te begeleiden bij het omarmen van veranderingen. Coaches worden opgeleid om belemmerende overtuigingen te identificeren, weerstand tegen verandering aan te pakken en positieve mindsetverschuivingen te faciliteren. Door NLP-gebaseerde coaching worden leidinggevenden en teamleden uitgerust met de instrumenten om veerkrachtig te reageren op veranderingen en te gedijen in een dynamische zakelijke omgeving.

Het verankeren van nieuwe resultaten binnen een organisatie vereist meer dan alleen het doorlopen van veranderingen; het vraagt om een verschuiving in de manier van denken en handelen op alle niveaus. NLP-gebaseerde trainingen dragen bij aan het creëren van een cultuur van voortdurende verbetering en flexibiliteit. Door de principes van NLP te integreren in het dagelijks functioneren van een team, wordt duurzame groei gestimuleerd en blijven teams zich aanpassen aan steeds veranderende zakelijke landschappen.

Investeringen in NLP-gebaseerde team- en coachtrainingen beloven niet alleen betere samenwerking en resultaten, maar ook een transformatie op een dieper niveau. Het is een reis naar het ontsluiten van het volledige potentieel van individuen en teams, waardoor een veerkrachtige organisatie ontstaat die klaar is om te gedijen in een wereld die voortdurend in beweging is.NLP Individuele opleidingen

Het feit dat iemand een bekende Nederlander is of een bepaalde maatschappelijke status heeft, kan belemmerend werken in een NLP-opleiding in groepsverband. Daarom bieden we graag persoonlijke NLP-opleidingen op maat aan waarbij je privacy gewaarborgd is.

Voordelen

De individuele opleiding is even krachtig, zo niet krachtiger dan de groepsopleiding omdat we nog dieper op de materie en de persoonlijke behoeften kunnen ingaan. De voordelen zijn onder andere:

 • Kortere tijdsperiode.
 • Flexibel in locatie. Als trainer schik ik mij in de gewenste locatie, ook in het buitenland.
 • Opleidingsdata stellen we in overleg vast, rekening houdend met de persoonlijke agenda.
 • Gegarandeerd 100% privacy en persoonlijke aandacht.

            - NLP Practitioner 6 dagen;
            - NLP Master Practitioner 8 dagen;
            - NLP Master Coach 6 dagen;
            - NLP Bootcamp 17 dagen, keuze uit aaneensluitend of met een aantal pauzedagen.

 • Geen spreiding over een aantal maanden of een heel jaar waardoor theorie en praktijk goed op elkaar afgestemd blijven.
 • In de prijs zijn les- en oefenmateriaal inbegrepen, evenals het examen en eventueel herexamen. 
 • Na het volgen van de NLP-opleiding behaal je je officiële NLP-certificaat, persoonlijk ondertekend door Dr. Richard Bandler.

Het programma is gericht op maatwerk waarbij jij de bepalende factor bent. Daarbij komen uiteraard alle onderdelen aan de orde echter meer afgestemd op jouw specifieke behoeften en vragen.

nlp wegener brain icon 300x300NLP Practitioneropleiding

In de NLP Practitioneropleiding leer je op een andere manier te communiceren. Bewuster, waardoor je kritischer naar je eigen gedrag kijkt en bestaande, ongewenste, gedragingen kunt veranderen. Er gaat een wereld voor je open doordat je meer inzicht krijgt in hoe je met gebruik van je zintuigen efficiënt kunt communiceren.

Je leert niet alleen vaardigheden maar ook een veelheid aan technieken die ervoor zorgen dat je anders en bewuster communiceert waardoor het mogelijk is om gestelde doelen te behalen. Dit alles in een veilige omgeving en op een unieke wijze. Na deze 6 intensieve, leerzame dagen ben je in staat om het geleerde direct in de praktijk toe te passen, zowel zakelijk als privé. Wie wil dat nu niet?

Meer informatie over de NLP Practitioneropleiding vind je op de pagina: NLP Practitioner opleiding.

nlp wegener brain icon 300x300NLP Master Practitioneropleiding

Mocht je willen doorstromen, dan kun je na de succesvolle afronding van de NLP Practitioneropleiding starten met de 8-daagse NLP Master Practitioner. In de NLP Master Practitioneropleiding gaan wij dieper in op onder andere de volgende onderwerpen:

 • Toepassen van taalpatronen.
 • Interventies die betrekking hebben op jouw overtuigingen en identiteit.
 • Gedragsvoorkeuren onderzoeken.
 • Coach- en leiderschapsmodellen.
 • Modelleren van excellent gedrag.
 • Uitvoeren en presenteren van een eigen onderzoek.
 • Gedragsmodellen omzetten in overdraagbare technieken voor coaching.
  En nog veel meer ...

Meer informatie over de NLP Master Practitioneropleiding vind je op de pagina: NLP Master Practitioner opleiding.

nlp wegener brain icon 300x300NLP Master Coachopleiding

Door de NLP Practitioner- en Master Practitioneropleidingen ben je inmiddels een master in de NLP, je kent alle ins en outs, hebt praktische ervaring opgedaan en veel technieken eigen gemaakt en toegepast. Wil je deze kennis naar een nog hoger niveau tillen? Volg dan aansluitend de NLP Master Coachopleiding.  Hierbij maak je kennis met verschillende coachmodellen en:

 • leer hoe je veranderingsprocessen zowel bij jezelf als bij een ander kunt versnellen.
 • leer sneller inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van je cliënt/collega's.
 • word je bekwaam in het onbevooroordeeld vertalen van lichaamstaal.
 • leer je groei- en doelenmodellen praktisch toe te passen.
 • maak je kennis met het volledige Wegener Frustratie model, evenals met het Succes Team en Organisatiemodel
 • ga je de talenten en de behoeften in kaart zetten met behulp van coaching en opleiding,
  en nog veel meer ...

Meer informatie over de NLP Master Coachopleiding vind je op de pagina: NLP Master Coach opleiding.

overzicht logo NLP trainingNLP Bootcamp Combinatie-opleiding

Kies je voor het hele pakket: NPL Practitioner, NLP Master Practitioner en NLP Master Coach dan kies je voor de Bootcamp Combinatie.

In deze 17 intensieve, pragmatische en energiegevende dagen leer je niet alleen de theorie en praktijk van NLP te verbinden en toe te passen maar ook de stap te maken om deze efficiënt te integreren in verschillende coachmodellen. Deze unieke combinatie van NLP en coachmodellen tillen je kennis en kunde naar een nog hoger niveau waardoor veranderingsprocessen, zowel bij jezelf als bij anderen, niet alleen versnellen maar ook geborgd blijven. 

Kies je voor de NLP Bootcamp Combinatie dan ontvang je 10% korting op het totale bedrag en een interessant welkomstcadeau.

Mijn kracht?

Wanneer je je volledig openstelt voor je ontwikkeling dan geef ik je de garantie dat je na deze persoonlijke opleiding een dusdanige sprong voorwaarts maakt waar je de rest van je leven profijt van hebt. Dit is mijn passie, ik geef de volle 100% inzet en gegarandeerd nieuwe inzichten omdat jij belangrijk bent! 

Jouw personal trainer,
Kurt WegenerWanneer een bedrijf door noodzaak moet reorganiseren, kunnen werknemers een outplacementtraject aangeboden krijgen. Outplacement heeft betrekking op begeleidende diensten om ontslagen of met ontslag bedreigde werknemers te helpen bij het vinden van een nieuwe baan of functie.

NLP en Outplacement

NLP richt zich niet op de werksituatie of op het verleden maar op jou als persoon. NLP is een krachtig hulpmiddel bij het ontdekken en optimaliseren van de in jou en in anderen aanwezige kwaliteiten.
NLP creëert ruimte voor nieuw bewustzijn, nieuwe inzichten en nieuwe keuzes. Vaak hebben bedrijven een budget voor een outplacementtraject van een werknemer.

NLP Opleidingen Wegener en Outplacement

NLP Opleidingen Wegener begeleidt jaarlijks tientallen cliënten, met als doel een betere inzet van hun talenten en capaciteiten in werk en privé. Kurt Wegener heeft meer dan 15 jaar ervaring als NLP-trainer en is werkzaam vanuit Heerlen en Veenendaal. Uiteraard kan ook op locatie gewerkt worden in heel Nederland.
Zijn begeleiding leidt tot meer eigen regie, een bewustere inzet van vaardigheden en ervaring, effectievere communicatie en meer plezier. De werkwijze van Kurt Wegener blijkt effectief om vitaliteit te herwinnen bij de emotionele verwerking van ontslag en/of het verwerken van negatieve ervaringen rondom werk en privé.

Aandachtspunten

Een aantal aandachtspunten die we bijvoorbeeld meenemen in de training:

 • Versterken en positioneren van je communicatie.
 • Doelen concreter maken waardoor je gerichter op zoek gaat.
 • Passie vergroten en motivatie versterken.
 • Positief denken en handelen waardoor je meer resultaatgericht bent.
 • Leren om nog meer zelfvertrouwen te hebben en daadkracht bevorderen.
 • Mogelijkheden ontdekken waardoor er keuzes ontstaan.

Onze trainingen en opleidingen zijn een verlengstuk voor de werknemer en voor het bedrijf dat de werknemer deze kansen biedt. Outplacementtrajecten bieden we op maat aan. Tijdens de training houden we rekening met de persoonlijke weg van de werknemer naar het vinden van een nieuwe baan.

Als je met je gezicht naar het verleden staat, sta je met de rug naar de toekomst.

Mocht je meer informatie willen over een outplacementtraject in combinatie met NLP Opleidingen Wegener neem dan telefonisch contact met Kurt Wegener.

Interesse?

Heb je interesse in de training? Schrijf je dan meteen in via ons aanmeldformulier en ontvang binnen één dag je uitnodiging. Mocht je liever een optie willen op deze training zodat je ruimte hebt om erover na te denken of een offerte wilt ontvangen, geef dit dan aan in het aanmeldformulier.NLP & Hulpbronnen

In de wereld van NLP maken we gretig gebruik van hulpbronnen.

Emoties / Karaktereigenschappen / Waarden / Talenten / Competenties / vaardigheden / kwaliteiten / deskunigheden / Powerwoorden

A.
Aanwezig, Aardig, Accepteren, Actief, Activiteiten, Assertiviteit, Attent, Avontuur.

B.
Barmhartig, Behoedzaam, Behulpzaam, Beleefd, Bescheiden, Beslissingsvermogen, Betrokken, Betrouwbaar, Betrouwbaarheid, Bewustheid.

C.
Charmant, Concentreren, Consequent, Controle, Corrigeerbaar, Creatief, Creativiteit.

D.
Daadkrachtig, Discipline, Doelbewust, Doelgericht, Doorzetter, Doorzettingsvermogen.

E.
Eerlijk, Eerlijkheid, Efficiëntie, Empathie, Energie, Enthousiasme, Erkenning, Externe referentie.

F.
Fantasierijk, Filosofisch, Flexibiliteit.

G.
Gearriveerd, Geassocieerd, Geborgenheid, Gedissocieerd, Geduldig, Gehoorzaamheid, Gelijkgezindheid, Geluk, Geniaal, Gepassioneerd.

H.
Harmonie, Harmonisch, Hoffelijk, Hulpvaardig, Humor, Humoristisch.

I.
Idealistisch, IJverig, Ingenieus, Innemend, Intelligent, Initiatie, Inlevingsvermogen, Integer, Interesse, Interne referentie, Invloed, Inzicht.

K.
Kalm, Kracht, Krachtig, Kunstig, Kundig.

L.
Leergierig, Lief, Liefdevol, Levenslust, Liefdadig, Liefde, Loslaten.

M.
Moed, Moedig, Muzikaal, Makkelijk, Meegaand, Motivatie.

N.
Nieuwsgierig, Nieuwsgierigheid, Nuttig, Nadenkend.

O.
Onafhankelijk, Onafhankelijkheid, Ontspanning, Ontspannen, Open, Oprecht, Optimistisch, Orde, Overgave.

P.
Praktisch, Passie, Plezier, Pragmatisch.

R.
Realiseren, Realistisch, Rechtvaardig, Rechtvaardigheid, Reflexie, Relaties, Respect, Respecteren, Romantisch, Rust, Rustig.

S.
Samenwerkend, Scherpzinnig, Schitterend, Slim, Sluw, Sociaal, Sportief, Standvastig, Stoutmoedig, Strijdlustig, Sympathiek.

T.
Temperamentvol, Tevreden, Trots, Trouw.

V.
Volgzaam, Volhardend, Volhoudend.

U.
Uniek.

S.
Sensatie, Sexy, Sociaal, Speels, Spiritualiteit, Spontaan, Spontaniteit, Sportief, Stilte, Stoer, Succesgevoel, Succesvol.

T.
Tactvol, Teder, Trouw.

V.
Vastbesloten, Vastbeslotenheid, Vechtlust, Verantwoordelijkheid, Vergeeflijk, Verheugd, Verleidelijk, Vertrouwen, Volhardend, Vrede, Vredelievend, Vriendelijk, Vriendschap, Vrij, Vrijgevig, Vrijheid, Vrolijk, Vrolijkheid.

W.
Waardering, Waardig, Waarnemend, Wijs, Wijsheid.

Z.
Zachtmoedig, Zelfbewust, Zelfstandig, Zelfvertrouwend, Zelfzeker, Zintuiglijk, Zelfvertrouwen, Zelfverzekerd, Zorgen voor jezelf, Zorgzaam.

Weet jij nog een krachtige NLP hulpbron? Deel het met ons dan voegen wij jouw hulpbron aan deze lijst toe. >>contactformulier<<. Alvast bedankt!